Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannaoho

Dlaczego facet, gdy spotkaliśmy jego była z która był kilka miesięcy przedstawił

Polecane posty

Gość nannaoho

mi ją jako koleżankę? Tzn ja pozniej zapytalam kto to. Odparł że koleżanka, i czy jestem zazdrosna.. Nie wiem czemu mnie okłamał

Gość pokój ***
kłamie się zwykle po to, aby kłamiącemu było w życiu wygodniej :P

Gość a była nie może być koleżanką?
czepiasz się, a jak miał ją przedstawić? To jest kobieta, którą bzykałem przed tobą?

Gość nannaoho
zazdrosna o nia nie bylam , w koncu to przeszlosc, a jakas ladna tez nie byla :P Moze on pomyslal ze bylabym zazdrosna i oklamac wolal, albo ten zwiazek nie byl jakis znaczacy

Gość fdghfhjgmjm
bo to jest moja byla, albo moja ex brzmi nieelegancko, tym bardziej przy tej lasce

no dobrze ci ja przedstawil, teraz jest to tylko jego kolezanka, wiec co mial przy dziewczynie powiedziec: to jest moja ex...? :-o

Gość fdghfhjgmjm
dokladnie a wy od razu teorie spiskowa snujecie i szukacie dziury w calym, przeciez nie oklamal swojej obecnej laski, potem jej wyjasnil kim kolezanka byla, co mial przy niej tlumaczyc?

Gość nannaoho
ale on nie powiedzial przy niej, ze jest jego koleżanką tylko dopiero pozniej gdy zapytalam kto to byl

Gość nannaoho
kiedys mi ja pokazal na zdjeciu i dltego skojarzylam ze dziewczyna ktora spotkalismy to jego ex, on nie domyslil sie ze ja ją skojarzylam

Gość nannaoho
no nie wiem, mi sie wydaje ze mial cos do ukrycia skoro mnie oklamal

Gość fdghfhjgmjm
no dobra to troche zmienia postac rzeszy bo jak tamta odeszla to mogl juz powiedziec ze to byla,ale tez nie przesadzajmy moze nie chcialo mu sie tlumaczyc moze sie bal jak zareagujesz, zbrodni nie popelnil jednym slowem

a moze po prostu wstydzi sie tego, bo po tym jak poznal ciebie przejrzal na oczy i zobaczyl, ze ta dziewczyna to nic specjalnego i teraz glupio mu sie przyznac...?

Gość do ciastka
ty masz kanal na yt ?