Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fanatyczkaCRACOVII

PASY Z KRAKOWA, POLONI DRUGA POŁOWA!!!!!

Polecane posty

Gość feasfasdfadfsgdsdagafDWAEDFSDG
znowu ten dzieciak zafascynowany subkulturą kibicowsko-chuliganską bo sie pewnie w jakimś dresiarzu z szalikiem cracovii zakochała:D wez dorośnij dziewczyno bo jak narazie to swoimi topikami przedstawiasz jedynie nędzę intelektualną

nic nie szczekam ale ktoś ci nasrał do głowy jakiś głupot i próbujesz tym zainteresować innych i szukasz poklasku dla swojego hm hobby jak 15 latka która słucha hh/metalu/punka czy costam i lubi tylko tych ktorzy sluchaja tego co ona... a musze cie uświadomić dziecko że 99,9% społeczeństwa ma serdecznie w dupie twoja cracowie 🖐️ wiec moja rada, dorośnij, poszukaj sobie normalnego chłopaka, odpusc tego dresa w ktorym sie zakochalaś i zacznij życ swoim zyciem a nie podpatrzonym i zaadoptowanym na chwile bo wydaje ci sie ze tak zwrocisz uwagę tego drecha na swoja, zapewne paskudną z wyglądu, osobę///

po pierwsze naucz się pisac poprawnie ( nazwa klubu) po drugie W ŻADNYM DRESIE SIĘ NIE KOCHAM :D PO trzecie nie każdy kibic to dres po czwarte co do mojego wyglądu - jeśli jesteś facetem - połakomiłbyś sie ;)

po co mam sie uczyc nazwy poprawnej twojego klubu skoro mi sie to do niczego nie przyda taka wiedza? cracovia tak? hmm oczywiście że nie każdy kibic to dres ale na pewno kazdy kibol to dres:D i nie mówię tu oczywiście o tym jakie spodnie zazwyczaj nosi ale o dresiarstwie mentalnym... przykłąd resiarstwa mentalnego: -dac w pysk komuś tylko dlatego że ma szalik drużyny której nie lubi...

Gość lordi
fanatyczka Cracovii hej,tez lubie Cracovie mój klub:)

każdy lubi co innego kolego na pomarańczowo ;) mnie cieszy to, Ciebie co innego .. nie każdy kibic to pseudokibic ... ale zbyt nudno byłoby gdyby wszyscy lubili to samo i chodzili na te same mecze a przy okazji pałali do siebie miłością :D nie ma rywalizacji wówczas :)

Cracovia i Dyskopolo to akurat są siebie nawzajem warci :) Fascynuje mnie ta ich wolność i niezależność, chcą jechać na wyjazd-jadą, nie chcą- nie jadą:D