Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ILE DAC BABIE ZA SPRZATANIE NA SWIETA?????????????????

Polecane posty

ile sie teraz zarabia? 6zl/ha Chce sobie wziac kobiete do sprzatania na swieta, niech mi caly dom ladnie posprzata, to jest taka zona alkoholika z 2 dzieci, sama sie zaoferowala, wrecz blagala, wiec sie zgodzilam, nie pytala o stawke, wiec pytam was.

Gość Wierna jak nikt
mysle że 10 zl to minimum...

Gość palalalaka
powiem ci tyle... szanuj człowieka, nie ważne z jakiej grupy społecznej pochodzi. A jeśli dasz jej 6 zł-traktując jak patologię, to nie będzie miała skrupułów żeby Cię okraść albo zrobić jakiś niewybredny psikus (bo i tak masz ją za patologię)

Gość pomyślmy analitycznie
Jeśli BABIE, to tylko 10 zł; jeśli PANI (KOBIECIE), to 100 zł ;) :classic_cool:

chce byc milosierna i dac kobiecie prace az do swiat, u nas jest co robic, dzieci ciagle brudza, jeszcze prócz domu, dam jej piwnice niech wysprzata, wyszoruje szczoteczka wszystkie kafelki w oborze, niech zrobi takie porzadne prace, a ja dam jej zarobic :-D

Gość ptasiek nastroszony
ja mogę Ciebie beatka wziąć dam Ci a niech ma beatka cuś od życia 8,60 na godzinę i mi jądra umyjesz , okna, kosz na bielizne brudną i kosz na śmieci oraz w nagrodę , że się dobrze spisałaś jeszcze pozmywasz po mnie po obiedzie z mozliwoscia ogryzenia kostek

Gość Ja dawalam 10 zl, i nie
byla zadowolona. Przychodzila raz w tygodniu na piec godzin. Jadla z nami posilki , nie tyrala. Robila przerwy kiedy chciala, na czym mi zalezalo , robila dokladniej, a tak jak chciala. Mnie sie wydaje ze bylo o.k.

Beatka szanuj ludzi... Możesz kiedyś sama tak skonczyc. widze jak sie wypowiadasz o innych, eh... Pewnie masz bogatego męza a ta kobieta jest madrzejsza od Ciebie... szkoda Cie

Gość trele morele30
ale marne prowo...

Gość dyche
na godz powinnaś dać

Gość madrakamilka
Daj jej z 10 zlotych za godzine

no ja bym jej chciala dac wiecej, ale obawiam sie, ze maz zaraz zabierze kase i przepije, wiec chyba lepiej, zeby kasa zostala u mnie, niz mialaby zostac przepita przez jej meza :-o

Gość Nic strasznego
Pani sprząta u mnie 3 lata płacę jej 10 zł na godzinę nie poganiam nie sprawdzam i zawsze coś dostanie gratis. A jej syn zakochał się w mojej córce no i całe życie.

BABIE?! Dobre sobie.Taka zona alkoholika... Na pewno ktoś zaoferował Ci tę pracę i dlatego pytasz żeby Cię nie oszukali. Trochę szacunku dla ludzi.

Gość babsko to jestes ty i leniwe
do tego :-0

Gość Do Beatki
ale ty jestes pojebana dasz 6 złotych i niech sie cieszy haha nie moge , ale idiota

Gość NieLubieKretynek
Babie? W jakiej melinie ty sie wychowałas kretynko??!!

Gość marcepan..
Stomatoloszka - chcesz nam wciskac kit ze masz "służbe" :classic_cool: co za pojeby..

Gość marcepan..
Jasssne studencina ma pania do sprzatania. Jak wy tu pierdolicie. Kazda młoda piekna i bogata 🖐️ banda, zakompleksionych mitomanek.

stomatoloszka, widze, ze wreszcie jakas normalna osoba sie odezwala. Ja mieszkam na wsi, wiec ta kobieta powinna sie cieszyc, ze w ogóle zarobi 6zl za godzine, do miasta i tak nie dojedzie, bo nie ma czym, a tutaj nikt jej nie da zarobic, wiec chyba jest w idealnej sytuacji, zarobi sobie na swieta, moze cos dzieciom pokupuje..

no dokladnie, dojdzie sobie na piechotke w 10 minut,na swieta bedzie jak znalazl, szkoda kobiciny, taka mloda jeszcze ok 32 lata, a uzera sie z pijakiem, ale zostawic go nie chce, bo przeciez mówi wszystkim, ze takiego dostala ehhh :-o