Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shees thee oneeeeeeeeee

Czy chcielibyście być z dziewczyną, która chce czekać z sexem do slubu?

Polecane posty

Gość shees thee oneeeeeeeeee

Ale szczerze i poważnie ;]

Gość postaw jej warunek
że to ona ma się oświadczyć! :D

Gość weronikkka;;;
a ja czekam z seksem do ślubu i jestem szczęśliwa:-)

Gość świadomość wyboru górą
Ona ma do tego prawo, i tylko Ty sam możesz sobie dać odpowiedź, czy jesteś na to gotowy:)

Gość kattios
raczej nie . Po pierwsze nie wierze w boga wiec slub dla mnie nic nie znaczy. Po drugie po slubie moze okazać sie ze laska jest oziebłą . Jasne moge czekac na seks 6 miesięcy , ale nie do ślubu .

zdecydowanie nie bo to ryzykowne. ślub osobą z którą się nie bzykało i z którą się minimum rok nie mieszkało!!! to branie kota w worku. może byc totalne niedopasowanie w łóżku i prosta droga do rozpadu związku i zdrad... nie macie pojęci ak seks jest wazny boscie se nigdy nie bzykały wiec nie piszcie że to nie ważne az tak bardzo i tego typu pierdy🖐️ ....... trzeba sie sprawdzic i poznać od KAŻDEJ strony również seksualnej ii bycia razem na codzien i tkie czekanie do ślubu jest głupie i niepotrzebne ryzyko niedopasowania. ja mieskzam z dziewczyną, bzykamy ise i wiem że i mieszkanie z nią mi sie podoba w senie bycie non stop z nią, (ograniczenie prywatnosci) jak i seks jest zajebity bo ma identyczny temperament jak ja i lubi to samo. najlepiej okres narzeczeńśtwa spędzić na testach wszelakich waszego zwiazku, ml.in wtedy sie poroooochac pierwszy raz, pomieszkac pare miesiey razem itd.

Gość betexxx
A co jełśi partner czekający z seksem do ślubu okaże się religijnym fanatykiem? Typu: seks tylko dla prokreacji? Albo osobą aseksualną w ogóle? Albo jeśłi okaże się ze ma jakieś wstrętne upodobania ktorych nie chciał pokazać wcześniej? Ja uważam że decydując się na ślub trzeba poznać drugą osobę. Seks nie jest najważniejszy w małżeństwie, ale na tyle ważny ze potrafi rozwalić cały związek, jełsi coś z nim nie tak. Jesłi jesteś nic nie wartym "nieczystym" śmieciem dla tej osoby tylko dlatego, że masz normalne seksualne potrzeby - to chcesz życ z kimś takim?

Ja bym nie chciała. Tak samo z facetem który chce czekać z seksem do ślubu, tak jakby chciał coś ukryć :o Poza tym mogłabym to jeszcze zrozumieć gdyby podał jakieś racjonalne powody, za to facet który nie chciałby ze względów religijnych nie miałby najmniejszych szans bo uznałabym że jakiegoś tam Boga ceni wyżej niz mnie :o w takim przypadku powinien ożenić sie z Bogiem i zostać księdzem

Gość słona chipsa
Ja byłam taką cziewczyną, jesteśmy po ślubie ...naście lat i nadal się kochamy