Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rotatti

Mam dlugi.Nie wiem jak z nich wyjsc.

Polecane posty

Gość weronika rotatti

Samotnie wychowuje dziecko.Pracuje ale zarabiam grosze.Misiecznie mam ok.1400zł na mnie i dziecko.Z czego ok.1000zł miesiecznie idzie na oplaty. Mam dlugi ktore powstaly w okresie kiedy bylam na wychowawczym. i za cholere nie moge ich splacic.

Gość 98765432100
a jakies alimenty masz?

Gość weronika rotatti
dostaje alimenty 350zł + rodzinne 68 a zarabiam jakies 1000zl. mala mi czesto choruje wiec chodze na zwolnienia bo nie mam opieki nad corka w czasie choroby. Mieszkamy same rodzice moi nie zyja.Ojciec malej sie nia nie interesuje.

Gość zadłuzona
ja tez mam dług,ponad 20 tys i zadnych perspektyw by go splacic,komornik juz puka do drzwi przerasta mnie ta sytuacja,bieda-coraz czesciej mysle o samobójstwie:(

Gość weronika rotatti
Cxzynsz prad, kablowka +internet, opal na zime- 200zł miesiecznie , karta do telefonu, karta kredytowa 80zł, rata 200zł w prowidencie i zlobek ok 250zł.

jesli sie nie ma kasy to trzeba z czegos zrezygnowac: - kablówka + internet - telefon- sory ale miesiecznie mozna za 25 zl albo i mniej dzwonic moze to malo...ale zawsze cos... a co do raty - to sory jak sie glupie kredyty bralo to trzeba splacac !

Gość weronika rotatti
zrezygnuje z tv i internetu .jedyne bmoje okno na swiat. pamietam jak byla awaria kablowki i nie bylo 2 dni myslalam ze zwariuje. cicho w domu- masakra.A po zatym inrenet mam w promocji i musze placic. Kredyt wzielam na dokonczenie remontu w domu. kredyt mam juz po terminie ale caly czas place a oni wydzwaniaja i tylko strasza.nie dam rady wplacic im 1000zl od razu.

Gość weronika rotatti
jak moge zrezygnowac z kart kredytowej kiedy mam na niej dlug 1000zł i musze to calosc splacic tylko z czego. tel. mam na karte laduje za 30 zł miesioecznie( mix w plusie).

Gość weronika rotatti
po oplatrach zostaje mi na zycie ok 400zł.

Gość Pewienekspert
Powiedział ze nie widział sytuacji nierozwiazywalnej Kartę należy spłacić jak najszybciej bo to największe odsetki Z kredytodawca można sie dogadać i płacić ratami oni chcą żeby sie cokolwiek płaciło a nie NIC Ze 2-3 miesiące sacisnij pasa jedzenie z biedronki żadnych zakupów prócz jedzeniA i dasz radę

Gość weronika rotatti
nie stac mnie na radio.dziecko idzie spac 0 19 i bede siedziec w 4 scianach gdzie glucho. zwariowalabym po kilku dniach.

Gość zaopkiej sie czasem innym
dzieckiem, zawsze jakis grosz wpadnie

Gość weronika rotatti
ja bardzo duze jem.Mam ciezka fizyczna prace i musze dobrze zjesc by miec sily.a i tak jem wszystko tanie.

Gość weronika rotatti
Tylko ze ja po pracy nie mam czasu na nic.O 16 biegiem po corke dfo zlobka potem biegiem do domu.W domu tez cos trzeba zrobic i padam.Jedyna rozrywka dla mnie jest tv i net.

Gość betexxx
Dziecko nie ma co jełśc, ale mamusia musi mieć kablówkę, bo jej się należy luksus i już! I na tym należałoby skończyć tę dyskusję - nie ma co...

Gość weronika rotatti
Nie moge sobie pozwolic na zmiane pracy poniewaz nie ma mi kto odebrac corki ze zlobka.Dlatego siedze w tej pracy. Mam liceum ukonczone- potem studium administracyjne.Przed ciaza pracowalam 4 lata w sklepie a po wychowawczym poszlam do pracy na produkcje.

Gość mezczyzna 60-lat
ja sie moge toba zaopiekowac