Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

6 upominków=100 zł., a martwilam się ze zbankrutuje:)

Polecane posty

Chcialam dzis kupic 6 moim najbliższym osobom jakies drobne skromne upominki i na wszystkie wydac max 150 zl. i udalo sie. Jestem bardzo zadowolona:) *Mama i teściowa - obie bardzo lubia w okresie zimowym swiece, wiec kupilam im piekne grube swiece AW pachnace cynamonem i jablkiem 2 x 12 =24 zł. *Siostra - szampon Pharmaceris- 25z *Teść - saszetka na klucze, taka mini, skorzana za 23zl. *Przyjaciolka - swica zapachowa HSH + herbatka Magic Moments tekanee 6+6zl.= 12 Dwa ludziki mini Lego do Kolekcji Lego Mini - 16zł. Malowartosciowe pierdolki, ale wiem ze kazdemu sprawie chociaz mala radosc:)

i fajnie ja wydałąm trochę więcej, mam dzieci, dzieci w bliskiej rodzinie i jakoś tak poszlo inna rzecz, że z rodziną umawiam się na niezbyt duże prezenty, a potem jest mi głupio, bo oni wydają więcej niż ja :-O

Gość panie i panowie.......l.l.l.
wiesz co ja woallabym zebys upiekla jakies zajefajne ciasto niz kupila takie pirdoly. no ale......

Gość Adele***:):):)
a szosta osoba gdzie? mama, tesciowa, siiostra, przyjaciolka, tesc? i kto jeszcze?

ja planowalam 300zl a wydalam niewiele ponad 170zl babcia termofor - 40zl siostra zegar - 20zl mlodsza siostra kredki - 40zl mama maseczki do twarzy -30zl tata kalendarz 40zl wiec tez jestem zadowolona ;) ale u mnie by takie drobnostki nie przeszly, jak u ciebie ale mimo wszystko dobrze ze kogos moga takie prezenty ucieszyc :)

tylko patrz by nie zrozumiały na opak tych świeczek :D :D chociaż ... pewnie z prezentu takiego też pewnie byłyby zadowolone :D

Gość JustynaKRKKKK
moglas swieczki na grob kupic , przyjemne z pozytecznym:D

Gość ja też chcę wiedzieć
Ja też nie jestem za prezentowym szaleństwem, ale szampon to już chyba przegięcie :D

A ja na dwie osoby wydałam już 150 zł (ponad 300 zdjęć) i wydam jeszcze z 50 bo muszę dokupić albumy i zapakować ładnie Ale za to pamiątka będzie na lata :) i na pewno sprawi radość (zwłaszcza mamie, która o te zdjęcia upomina się już z rok :P)

no, no szampony, płyny do kąpieli, żele, mydełka i świece to jakieś nieporozumienie do dupy też są durnostojki z porcelany, rajstopy, skarpetki, kalesony :o

Gość malinowa_ jagoda
wsadzam sobie świeczki w dupe :classic_cool:

Siostra ma 16 lat i dla niej szampon za 23 zl. to juz ekskluzywny kosmetyk. Kiedys podpowiedziala ze chcialaby taki, wiec jej kupilam. To nie jest zadna aluzja. Ludzik Lego dla mojego M. Dwie mamy, siostra, tesc, przyjaciolka i moj M. to 6 osob.

Na Gwiazdke planujemy wieksze prezenty, a na mikolajki symbolicznie cos, dlatego tak skromnie Uwazam ze dwa razy w miesiacu szastac tak kasa to nie na moja kieszen. Na Gwiazdke mamy dostana Grube szlafroki Atlantic (1 szt. 200 zl.) Tesc - koszula Vistula Moj M. - gra na XBoxa ostatnia Forza czy cos w tym stylu Siostra - Torba na laptopa 3 chlopaczkow - zestawy klocków LEGO( w tym dwoch chrzesniakow mojego M) 1 dziewczynka - lalka Baby born (moja chrzesnica) Sobie planuje kupic koralik do pandory