Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zubmabumba

Spróbować uratować tą znajomość czy sobie odpuścić?

Polecane posty

Gość zubmabumba

Chodzi o moją dawną przyjaciółkę. Nasza przyjazn wypaliła sie. Ona poznała chłopaka, jego znajomych, mna sie juz nie interesowała tak bardzo. Zaczełam jej unikać, bo cala ta sytuacja mnie zaczęła denerwowac. nasz relacja nie byla juz tak jak dawniej, bylo 'sztywno' i nie miałam pojecia o czym z nią gadać, nawet nie cieszyłam sie jak ją widziałam, czesto nawet chciałam by nasze przypadkowe spotkanie jak najszybciej się skończyło. Nasze drogi się rozeszły, mineło kilka miesiecy i ona sie odezwała, chciała sie spotkać, a ja nie chciałam i jakoś się wykręciłam. Kilka tygodni pozniej tez pisała z pytaniem co u mnie słychać itp. odpisałam coś na odczepnego. Wtedy w ogole nie miałam ochoty na spotkanie z nią, chciałam odpoczać od tej 'znajomości'... znowu mineło troche czasu i chciałam sie odezwac, ale głupio mi było, bałam sie jak zareaguje. teraz zaprosiła mnie na portalu społecznosciowym..zastanawiam się czy nie napisać do niej wiadomosci z przeprosinami i z propozycją sptkania bo tak na prawdę w głebi duszy to bardzo mi jej brakuje i wiem ze chwile spedzone z nią były czyms wyjatkowym i nie można o tym tak po prostu zapomnieć. Boję się tylko jak zareaguje na ta wiadomosc, pewnie mnie wysmieje, albo uda, że wszytsko jest ok a potem wykreci mi jakis numer. Napisać do nie jczy nie?:(

Gość zubmabumba
up