Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzdjhasxjklah

on nie chce slubu ze mna:(

Polecane posty

Gość xzdjhasxjklah

Witam! Mam 22 lata, mój chłopak 21. Jesteśmy ze sobą 5 lat. Od prawie 2 lat, wychodzą między nami rozmowy o ślubie. Sam się wcześniej deklarował że chce mi się oświadczyć, powiedział nawet wstępnie kiedy. Jednak gdy przyszło do tej daty, to się wycofał, czym zrobił mi ogromną przykrość. Po ponad pół roku, wróciliśmy do tematu, ustaliliśmy nawet wstępnie kiedy chcielibyśmy sie pobrać. Niestety gdy przyszło do przejścia do działania, znowu zwątpił. Mówił,że z czego będziemy żyć, że jemu jest tak dobrze, że jest młody, że chce się pobrać ale potem. Strasznie mnie zranił , bo poco wogule tyle zemną o tym gadał jak nie jest gotowy. Ja jestem katoliczką, zależy mi bardzo na ślubie, ponieważ mam duże wyrzuty sumienia. Teraz postawiłam ultimatum , ma 5 miesięcy żeby w k ońcu się zdecydował, albo ja odchodzę. Bardzo go kocham i nie chce odejść, ale uważam że nie jest pewny czy chce się zemną ożenić , a ja nie chce czekać w nieskończoność. Co mam robić?

Gość gggggtttgg
Bardzo dobrze zrobiłaś. Jeśli jesteście razem tak długo, powinien się określić. A jeśli nie chce tego zrobić, szkoda na niego czasu. Bardzo mądra decyzja, nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Zaraz po Tobie pojadą wyzwolone kobiety XXI wieku, które nie mają już pojęcia czym jest związek małżeński, rodzina i odpowiedzialność za uczucia drugiej osoby :D :o 🖐️

Gość a uprawialiscie
juz sex?

Jesteście jeszcze młodzi. Poza tym, uprawiacie seks? Jeżeli masz wyrzuty sumienia, bo nie macie slubu, a nie masz ich, chociaż uprawiacie seks to jesteś hipokrytką jak większość "katoli".

Gość moze i duzo
ale mlodzi jestescie i w tym wieku nie konczy sie studiow nawetO jescze mozesz poczekac spokojnie 3 lata

Gość ucz się ortografii
gówniaro a nie o żeniaczce myślisz i dupy dajesz