Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majenkasd

Czy wszyscy chlopcy w wieku 18 lat chcą tylko seksu?!

Polecane posty

Gość majenkasd

Miałam nieprzyjemną sytuację ostatnio. Spotykałam się od miesiąca z pewnym chłopakiem, mniej więcej co tydzien mieliśmy jakies akcje związane z całowaniem, dotykaniem itp. Nie doszło ani razu do seksu, chociaż jak wiadomo często miało się ochotę. Ja jednak zawsze się powstrzymywałam, bo wiedziałam, ze to nierozsądne, poza tym nie znam go długo. Ostatnio znowu przeżyłam taką akcje bardzo bliską i to już chyba koniec :( Całowalismy sie i nagle on powiedzial, ze chce seksu, ja na to, ze nie moge, nie bede robic tego przy pierwszej lepszej okazji, zalezy mi, zeby to bylo wyjatkowe. On na to, ze mu to bez roznicy, chce miec to po prostu za sobą. Pozniej, kiedy mu odmowilam, zaczal sie wykrecac, ze musi isc do domu ;/ chodzilo mu tylko o jedno. Zaczal sie tlumaczyc, ze dobrze, ze sie szanuje, on mnie tez szanuje i takie pierdoly. Czy naprawde wszyscy chlopcy w wieku 18 lat chca tylko tego od dziewczyny?!

Gość woolny on
nie,moglabys podac gg?

Gość majenkasd
Ale czy tu już żadne uczucia nie wchodzą w gre ?! Kiedy ja mu zaczęłam mowić, że mi zalezy, on powiedział, że my dziewczyny jesteśmy takie i on tego nie rozumie. Stwierdzil, że za dużo o tym wszystkim mysle, on natomiast po 2 dniach zapomina o tych wydarzeniach.

Gość Jelcz345
Jesteś po prostu głupia. Jak zadajesz takie pytanie.

Gość kluchjjjjjjja
trzymaj się z dala od tagiego mendy

Gość majenkasd
Dlaczego głupia? Po prostu chcę zasięgnąć opinii innych. Do tej pory nie miałam tak bliskiego kontaktu z chłopakami, więc łudziłam się, że jednak nie każdy myśli o tym, niestety, przeliczyłam się. Chyba każdemu chodzi tylko o seks, a później na zerwaniu kontaktu z ta dziewczyną ;/