Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmeeeeee

znalazlam dzis takie ogloszenie o prace

Polecane posty

Gość helpmeeeeee

poszukuje osoby do poprowadzenia ksiegowosci w malej wspolnocie mieszkaniowej . zadzwonilam pod nr telefonu i pani powiedziala mi ze chodzi o prowadzenie ksiegowosci i administrowanie kamienica. ona na razie prauje gdzies poza ta miejscowoscia gdzie jest budynek i jesli bedzie w tej miejscowosci i nadal bedzie zainteresowana moja osoba to zadzwoni i umowi sie na spotkanie. jak myslicie warto w to wchodzic na czym ta praca tak naprawde polega? jestem dlugo bez pracy ale z drugiej strony jestem czujna i nie chce sie wplatac w cos czemu nie podolam. jak wyglada taka umowa o prace,jakie zarobiki itp

Gość nie nastawiaj sie na stala pra
to praca dodatkowa, rozliczeni rachunkow, czynszow, nic wielkiego moze 200-300 zl dorobisz, a umowa pewnie o dzielo, zlecenie

Gość nie nastawiaj sie na stala pra
to praca dodatkowa, rozliczeni rachunkow, czynszow, nic wielkiego moze 200-300 zl dorobisz, a umowa pewnie o dzielo, zlecenie

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
przede wszystkim zastanów się czy dasz radę i masz odpowiednią wiedzę na ten temat.Księgowość wspólnot mieszkaniowych jest specyficzna i trzeba sie na tym po prostu znać.A co do zarządcy nieruchomościami to wydaje mi się ,że konieczny jest certyfikat na sprawowanie tej funkcji, więc zanim zaczniesz pytać o zarobki pomyśl , czy aby n apewno dasz radę.

Gość no właśnie żeby zarządzać
to musisz mieć uprawnienia :o

Gość helpmeeeeee
kobieta zapytasla mnie jakie mam wyksztalcenie(mam technika rachunkowosci) i nie powiedziala ze to nie wystarcza. zapytala o nazwisko i powiedziala ze jak bedzie w mojej miejscowosci(tu jest ow budynek) to zadzwoni aby umowic sie na spotkanie .no chyba ze znajdzie kogos lepszego z doswiadczeniem