Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa90..kj.jk.

Do osób które nie uczą się i nie pacują co robicie w domu ???@@@?????@@@????????

Polecane posty

Gość kasiaa90..kj.jk.

bo ja już jestem 4 miesiąc na bezrobociu i nie wiem co ze sobą zrobić ... Dni są takie same ( coś tam przygotuje na obiad dla rodziców , posprzątam trochę i później komputer w sumie to nie wiem co bym mogła robić innego) .. już nawet nie rozróżniam dni tygodnia ... np. myślałam że wczoraj był wtorek a nie dzisiaj :/ co robicie w wolnych dniach ? co można robić ciekawego by się nie nudzić?

witam w klubie , !!!!!!!!!!!! pozostaje zaśpiewać piosenkę hej hej"nic nie robić nie mieć zmartwień chłodnę piwko wcieniu pić "hej hej

Gość hii hello
to czemu nie pójdziesz do pracy? Zjednej strony ci zazdroszcze, ale po namyśle stwierdzam, ze jednak nie ma czego :(

Gość hii hello
to czemu nie pójdziesz do pracy? Zjednej strony ci zazdroszcze, ale po namyśle stwierdzam, ze jednak nie ma czego :(

Gość kasiaa90..kj.jk.
hii hello szukam pracy ... ale to nie takie proste ją znalesc :/ nie masz czego zazdrościć ....

Gość jaka jaka jaga
wychowujemy dzieci :)

Gość hmm ja bylam pol roku bezrobot
na, sama chcialam - rzucilam jedna prace, bo mnie wykanczala i mialam umowiona nastepna - ale na pol roku w przod. Kasy nie brakowalo wiec zostalam w domu. Dnia brakowalo na wszystko (teraz brakuje jeszcze bardziej). Gotowanie, zajmowanie sie domem, sprzatanie itp. Ogrod - warzywa, kwiatki - to nieraz cale dnie zajmuje. Jakies rozne hobby np. robilam wina domowe, przetworow mase. Chodzilam na spacery, uprawialam sporty, jezdzilam na zakupy. czytalam zalegle ksiazki - duzo czytam, kilka godzin dziennie nawet.

Gość kasiaa90..kj.jk.
Ja nie mam dzieci ... ani na razie nie planuje.... brak perspektyw :/ No więc co robicie ? w dodatku w taką pogodę ?

Gość co ja robie.......
daje korki, pisze prace, zarabiam na swoje potrzeby ;)

Gość a ktoś tam sobie :)
zapisz się na jakiś kurs, szkolenie w PUP są czasami . Jeszcze ci kasę dadzą za chodzenie i zwrot dojazdu. Ale to po nowym roku bo teraz koniec funduszy zazwyczaj. W w ośrodku pomocy też czasami są fajne szkolenia, ale oni kasy chyba nie dają :-P ale zawsze to lepsze niż w domu siedzieć. CV po firmach roznoś. Znajomych poodwiedzaj. Cisto jakieś dla rodzinki zrób. Idź na spacer jak pogoda :) Zaopiekuj sie dzieckiem np. siostry. Nawet bezpłatnie. Niech odetchnie od dzieci. Może jakiś wolontariat?

Gość aaaaaaarwena
studiuje i umieram. i zajmuje sie domem

Gość no a ty co.............
i nie umiesz czytac ze zrozumieniem, temat jest do osob ktore nie uczą sie i nie pracują...