Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilamogila30

Jestem bezwartościowa

Polecane posty

Gość kilamogila30

nie mam po co żyć. Uświadomiłam sobie że wcale nie jestem piękna, chociaż zawsze tak myślałam. Nagle zobaczyłam że masa kobiet jest ode mnie lepsza pod każdym względem. To było źródłem mojego poczucia wartości a teraz jest pustka, boli mnie serce jakbym miała dostać zawału. Nie wiem skąd wzięło się wcześniej to mylne, zadufane przekonanie. nie chcę mi się zyć

Gość DruidMorales
Wyczuwał wahnięcie nastroju. Wyluzuj. Skoro uważałaś się za piękną to pewnie miałaś do tego jakieś predyspozycje. Możliwe, że się zaniedbałaś, ale jeśli masz tyle lat ile w nicku to masz jeszcze szansę wrócić na właściwe tory. Zbuduj swoje piękno od nowa. Jest to droga przez pot i łzy, ale z czasem odczujesz satysfakcję.

Gość kilamogila30
w klasyfikacji od 1 do 10 daję sobie 6 a kiedyś dawałam sobie osiem. Dwa razy porzucił mnie facet, pewnie to dlatego.

Gość kilamogila30
zobaczyłam nagle zbyt wiele niedoskonalości w sobie.

Gość raafaello87
Sorry ale jeśli masz 30 lat i nie masz jeszcze męża naprawdę jest z Tobą coś nie tak może nie z wyglądem ale psychiką.

Gość kilamogila30
Mimo to, że rodzina uważa mnie za extra laskę i mam branie w remizie w Pomszczylewie, uważam się za śmiecia. Chciałabym wyglądać jak Dżołana Krupa...

Gość kilamogila30
nie zależy mi na facetach już, ale sama dla siebie czuję się brzydka to jest najgorsze

Gość SamotnyLat27
Spróbuj zycia lesbijskiego