Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 22 napalona

sex z dwoma chłopakami na raz

Polecane posty

Gość Ona 22 napalona

lubicie to dziewczyny

Gość KAsia_w_Toalecie
Hmm nie próbowałam ale mam ochote na penisa w buzi mmmmMMmmm. TAk mnie ochota na to naszła :-)

Gość Ona 22 napalona
a tu mój filmik www.showup.tv/pp/swirus501

Gość Ona 22 napalona
KAsia_w_Toalecie hmm ja wole w szparce:)

Gość aneczzzka
Nigdy nie próbowałam, ale myślałam nad tym kilkukrotnie... _________________________ Dobry sexshop? Dyskrecja.pl

Gość infamis
hej jeśli chcecie wyślę zdjęcie swojego na maila. infamis1978@gmail.com

Gość hej ja sie zastanawiam
i mam ogromna ochote nawet chetnych ale jakos nei wiem krepuje sie?? probowala ktoras?? jak wrazenia???

Gość Intrygant
A wolałabyś by byli bi, czy hetero?

Gość a_ja _nie
A ja nie wiem co wy w tym widzicie. Próbowałam kilka razy i zawsze to była jakaś porażka. Z pierwszą parą panów było porostu kiepsko niby się starali niby mnie pieścili ale jakoś tak nie dało się skupić pomimo że nie był to raz a kilkukrotne spotkania. Drudzy ewidentnie próbowali sobie nawzajem udowodnić coś i było zupełnie do dupy. Trzecia próba za namową mojego ówczesnego partnera i niestety na trzecim spotkaniu okazało się czemu tak mnie namawiał :) Sam fakt że oni zaczęli to robić ze sobą znaczą mnie nawet i podniecać to to iż stałam się kompletnie zbędna i panowie o mnie zapomnieli już mniej :( Czwarte podejście było można powiedzieć udane, dwóch ładnych długodystansowców i to zgranych bo ewidentnie nie byłam ich pierwszą wspólną zdobyczą. Tyle że po 5h miałam dość i prawi czułam się jak dmuchana lalka a oni najwyraźniej nie czuli się spełnieni i było mi głupio powiedzieć że ja już nie mogę. Nie przypuszczałam że nie dam rady dwóm :( Ale takiego seksu nie przeżyłam nigdy i nigdy nie che więcej być tak obolała. Jak już dziękuję nigdy więcej :) Zdecydowanie wole mieć u boku druga kobietę dużo większa szansa że wszyscy będą zadowoleni i jakoś jest tak mniej mechanicznie więcej spontaniczności zabawy a nawet czułości.

Gość bez czy z??? :D
eee, dziwne jesteście :P ja raz dałam się "złowić" dwóm braciom na imprezie. ale była jazda, o matko. też było widać, że to nie pierwsza ich przygoda ;) poza tym jeszcze parę mniej spektakularnych, ale udanych ;) chętnie bym powtórzyła

a_ja _nie Tez mam takie zdanie na temat trójkąta 2 kobiety i facet :) innego raczej nie będę próbował :):D;) a 2 kolesi i panienka wydaje mi się takie po prostu puste jebanie jakoś nie ciągnie mnie by sprawdzać czy było by inaczej zresztą nie podzieliłbym się kobieta z innym...

Gość no z kobieta
moze byc bardziej czule, ale jakos kobietki mnie nie kreca, probowalam i nie chce.. a dwoch jakby sie tak zabralo i sponiewieralo nawet troche podnieca mnie juz mysl o tym, ale i tak sie boje czegos sama nie wiemczego...

09:20 [zgłoś do usunięcia] Intrygant A wolałabyś by byli bi, czy hetero? Wyłącznie hetero! Mają się zajmować mną, nie sobą nawzajem. :) Homoseksualizm mi nie przeszkadza ale też nie kręci ani w męskim, ani w kobiecym wydaniu.

Gość atanazy_k
proponuję 5 - wszystkie otwory i obie ręce, to jest jazda!

Gość bez czy z??? :D
tabasco - no jak faceci nie mają polotu, to nawet z jednym będzie puste rąbanie ;) tak samo, jak sama obecność dwóch dziewczyn nie gwarantuje niezapomnianych wrażeń, bo mogą ci sie trafić dwie zimne kłody bez polotu, a każda będzie liczyć, że ta druga coś zadziała :P i co wtedy?

Gość Format C:
Żaden normalny facet nie podzieli się swoją kobietą . To wbrew naturze . No chyba, że gdzieś na jakiejś imprezie jakaś głupia dupa da z siebie zrobić koniobijkę dla dwu facetów . No więc jak jakiejś to odpowiada ?, to czemu nie :D

Nigdy tak nie miałem żeby któraś dziewczyna była bierna , sam też nie byłem nigdy, ale jak pomyślałem teraz ze mogło by kiedyś tak być to niezła lipa...:(

Nie koniecznie :> Ja w związku kilka miałem i jakoś nic nie zmieniło bo najwięcej dbałem o swoja ,nalegać na następne spotkania takie nie nalegałem...

Gość 24latek.,.,.
Ustalmy coś... faceci, którzy biorą jedną laskę na raz nie mogą być hetero. Koniec kropka, mi na samą myśl, że podczas seksu mógłbym otrzeć się o nagie spocone ciało faceta a nie daj Boże o jego fiuta jakakolwiek ochota na seks odchodzi w dal. Brrrrrr...

Gość boś gupi
ja też jestem hetero, a chętnie bym zobaczył, jak moja dziewczyna obciąga innego chuja w czasie, kiedy mój będzie w jej cipce

boś gupi Głupi to jest ten któremu podobało by sie jak jego dziewczyna obrabia inna pałe :) ja pierdole....

Gość a_ja _nie
Dla mnie dwóch facetów w łóżku wyklucza powstanie pewnej magi seksu. Czyste ostre pieprzenie a i owszem ale nie jest to co ja lubię. Panowie jak są razem zaczynają konkurować i świrować. I mam wrażenie że przestają się starać żeby zrobić mi dobrze a bardziej żeby się pokazać przed tym drugim. Nawet poniewieranie w wykonaniu dwóch panów robi się jakieś takie mało przyjemne. Jak mnie ma ktoś zdominować to ma się zajmować mną a nie tym żeby komuś pokazać jaki on to macho. Kilak razy próbowałam zachęcona relacjami innych i mi się nie podobało. Mam wrażenie czasem że dziewczyny które piszą że to przeżyły były albo bardzo pijane albo mają bardzo małe wymagania co do seksu. Mnie ostre rżnięcie nie wystarcza. Zresztą mi bardzo pasuje układ z drugą kobietą. Można robić to samo co z dwoma facetami + to co z kobietą i facetem. Wymaga to dodatkowego sprzętu ale możliwości jest więcej. A polot facetów podczas seksu jeden na jeden nie gwarantuje że w trójkącie nie zniknie. Ja dwa razy zawiodłam się na facecie świetnym w łóżku sam na sam jak pojawił się ten trzeci.

Gość a_ja _nie
A było coś więcej niż pieprzenie i chęć zaspokojenia swoich potrzeb przez facetów z którymi byłaś? Ja osobiście czułam się zawsze jak bym była zwykłą lalką.

ALe nie zmienia to faktu ze 2m+k to tylko puste pieprzenie :P.. nawet tutaj jakąś zabaweczkę widziałem do układu 2 kobiety i facet w sam raz :D ale ja bym nie pozwolił na sobie tego użyć :D :D