Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna jedza 09876

Eurobusy- przesyłki kurierskie, czy ktoś z nich korzystał?

Polecane posty

Gość wredna jedza 09876

Jakiś opinie? Z góry dzięki.

Gość wredna jedza 09876
nikt nic nie słyszał?

Ja tak jak Arowana14 polecam firmę WysylamTaniejPL. Korzystam z jej usług już od dłuższego czasu i cały czas mnie czym nowym zaskakuje - oczywiście pozytywnie. Jestem stałą klientką więc mam masę rabatów i zniżek. Poza tym można wybrać formę płatności i rozliczać się np. co miesiąc. Dla mnie to bardzo dobra opcja.

Gość GregUK
Eurobusy.com - firma godna polecenia. Zawsze są na czas, pełna informacja o terminie i godzinie dostawy. Naprawdę sa bardzo elastyczni i dobrze nastawieni do klienta.

nie korzystałam ale mogę polecić jadezabiore.pl wszystko szybko sprawnie i tanio

Gość gość
Uwaga na ta firme otwieraja paczki na magazynach i wyciagaja z nich towar ja mialam taki przypadek i nic mi nikt nie powiedzial nie polecam tej firmy zobaczcie sobie opinie ludzi ktorzy kozystaja z ich uslug nawet z przejazdami sa cyrki

Gość gość
Tak, korzystałam i zdecydowanie odradzam.Kierowcom brak profesjonalizmu, kłopot z dojazdem pod wskazany adres. Konatakt telefoniczny z kierowcą skandaliczny, podniesiony głos i ogromne niezadowolenie, że musi dostarczyć paczkę.Przecież to jego praca. Brak kultury i podstawowych zwrotów grzecznościowych np. dzień dobry. Porażka, nigdy więcej nie skorzystam z usług tej firmy i nikomu nie polecam!!!!!