Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananerwuska

pomozcie bo sie zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zalamananerwuska

sluchajcie nie iwem co sie dzieje ostanio ze mna taka jestem nerwowa ale to nie jest jakies tam byle co, naprawde malo trzeba zebym byla wsiekla i czyms rzucila, a czasem to nawet nie potrzeba nic, po prostu zmienia mi sie nastroj i nagle jestem wsciekla do placzu, naprawe mam juz dosyc sama siebie, co ja mam robic?????? moj chlopak tez to zauwaza a jak sie z nim pokloce to normalnie mam ochote mu przlozyc a przeciez tego nie zrobie ale serio taka jestem zla... myslalam isc dolekarza ale nie wiem czy do ogolnego czy do gina bo to moze durne hormony chociaz mam 24 lata wiec nie zadne przekwitanie, ciaza tez nie, albo od razu do psychiatry, doradzcie cos!!!!

Gość podszyw BoMbastycznY:)
Księdza Ci trzeba.... a swoją niedługo święta. Warto wybrać się z tym do spowiedzi. :D

Gość Osa bzzzzzzzzz
To są objawe depresji . Najlepiej jak pójdziesz do psychiatry lub psychologa . Samo to nie przejdzie

Gość podszyw BoMbastycznY:)
swoją DROGĄ* miało być

Gość taka_zagubiona_ona
może to być nerwica, albo objaw depresji - współczuję! Powinnaś pójść do lekarza.Ja tak miałam-depresja

Gość zalamananerwuska
to mozliwe bo u mnie w rodzinie to popularne choroby, nie boje sie takich lekarzy ale nie wiem do ktorego isc, a moze napjpierw zrobic podstawowa badania, czytalam ze to moze byc kwestia niedobou witamin albo wlasnie hormony

Gość nieznajoma***
idz do psychiatry najlepiej

Gość może inna przyczyna
nie bierzesz czasami tabletek antykoncepcyjnych? może to po nich jesteś taka znerwicowana. Może warto je odstawić a zobaczysz poprawę.

Gość taka_zagubiona_ona
do psychiatry idź

Gość zalamananerwuska
nie biore tabsow, moze zrobie badania najpierw

Szatan, jako upadły Anioł, wykorzystuje całą swoją wielką inteligencję, aby doprowadzić człowieka na szczyty nienawiści, absolutnej pychy, rozpaczy i ostatecznego zwątpienia. Z bezgraniczną pogardą i nienawiścią traktuje ludzi, którzy przez swą uległość i głupotę, są pod jego wpływem. Według relacji egzorcystów i ludzi świętych, w świecie złych duchów istnieje rozległa hierarchia. Każdy z nich ma swoją indywidualność i specjalizuje się w jakiejś jednej namiętności, jest jakby szefem departamentu jakiejś dziedziny zła, z całym zastępem podporządkowanych mu złych duchów "mniejszego kalibru", "specjalistów" od konkretnych pokus. Pierwsza myśl o popełnieniu grzechu śmiertelnego pochodzi zawsze od szatana, inne złe duchy tę myśl podtrzymują i podsuwają konkretne sposoby realizacji. Rozpalają w człowieku żądzę zaspokajania wszelkiej pożądliwości, ambicji i pychy. Złe duchy szczególnie upatrują sobie za cel swojego działania ludzi uzdolnionych

piastujących eksponowane funkcje, a więc takich, którzy mają duży wpływ na innych. Z wielką umiejętnością i znajomością psychologii i dziedzicznych obciążeń, próbują zdobyć takich ludzi i nimi kierować. Na początku, kiedy uda im się ich zniewolić, pomagają, usuwają wszelkie przeszkody na drodze ich kariery. Tym się tłumaczy fakt, że w pewnym okresie ziemskiego życia, niektórym ludziom, oddanym w służbie zła, bardzo dobrze się powodzi i zdarza się, że osiągają wielkie sukcesy w biznesie lub polityce. Wielu z nich nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, komu służą, przez kogo i dokąd są prowadzeni. Są jednak i tacy, którzy świadomie i z wolnego wyboru oddają się pod panowanie złych duchów, aby im pomagać. Zły duch opiekuje się uległym mu człowiekiem tylko do chwili wykonania przez nich tego zła, które zaplanował szatan. Później stają się najnędzniejszymi sługami królestwa szatana, traktowani z nienawiścią i pogardą za swą uległość i głupotę.

Gość hbkvbhjl
merkaba zglos sie do egzorcysty