Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaalaaaaaaaaaaa

co za dziwna kobieta.......przeczytajcie

Polecane posty

pisze do mnie kobieta odnośnie ogloszenia ktore dodalam na necie o ciuszkach, podalam w ogloszeniu rozmiar wszystkie fotki opis dokladnhy i ze stan wszystkie jest idealny lub bdb - poidalam cene i wogole..a on a do mn ie pisze emaila z pytaniami: co to za rozmiar jaka cena, czy mozna na sztuki czy cala paczka, gdzie odbior(mimo ze podalam dzieln ice:) ok odpisalam jej,a ona znow pyta: a jaki stan ciuszkow i czy moge wiecej zdjec wyslac(mimo ze wszystkie wyslalam jej z opisem dokladnyM:) az sie boje ze jak przyjedzie do mnie pokreci nosem i pojdzie. ciuszki wg mnie tanio bo za 50zł 20sztuk stan idealny w gtym swetry spodnie i r 86, wiec to nie drogo skoro kupilam je jako nowe a nie w lupexie

podaj emaila to wysle fotki i opisy::)

a dodam ze ciuszki są na dziewczynke

a dodam ze ciuszki są na dziewczynke

podaj emaila

Gość b1eata
co sie pienisz ja kupilam we wrzesniu na allegro paczke 110-116 dla dziewczynki i tylko 2rzeczy byly w tym rozmiarze reszta to bez metek a male jak na roczne dziecko na zdjeciach wszystko bylo wiec moze ktos sie boi

Gość fefefe
Myślę że ta kobieta zaczepia dużo osób więc przygotowała sobie jeden mail, który wysyła do wszystkich, żeby odpowiadać wg kolejnych pytań co jej ułatwi porównanie.