Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motherlover08

faceci, czy miałaby u was...

Polecane posty

Gość motherlover08

szanse dziewczyna która nie ma koleżanek?

Gość faeewewer
Jasne a czemu nie?

Gość Szymuś
Miałaby.

Gość setsetset
U mnie tak jak najbardziej :)

Gość fikumiku.
wsztstko zalezy czy masz ładna buzię czy pasztetową

Gość faeewewer
Pani Sekutnica jeszcze by sie cieszyli ze nikgzie nie chodzisz i jestes dyspozycyjna do pauki w każdej chwili Nie koniecznie :P

Gość kassta
a czy facet który ma mało kolegów lub wogule ich nie ma miał by szanse u was kobietki???

dariusz wielki pan Pani Sekutnica Jestes bardzo inteligentna, ruuchałbym Cie jeszcze ja bym musiała chcieć a jakos z tobą niebardzo

motherlover08 no jasne i taka i taka by miała szanse :) więcej czasu taka kobieta by mogła spędzać czasu ze mną :) a po co jej koleżanka :D chociaż wiadomo że Chciała byś miec koleżankę :( czy nie? ;p a czemu nie masz koleżanki jeśli można spytac?

Gość JASNEzETAK
jedyny sensowny podał jedyny prawdziwy powód dlaczego tak:)

Gość SamotnyLat27
posiadanie koleżanek nie jest konieczne aby mieć fajny związek, mogę ci znaleźć koleżanki :)

Gość JASNEzETAK
dariusz wielki pan też ma rację:D

własnie nie wiem po co raczej ocenia taka kobita jaki facet towarzyski :D bo wiadomo ze takowych lubicie

towarzyskich ?? raczej normalnych i dojrzałych wolimy - co mi po towarzystwie faceta jeżeli to z nim mam żyć ;-) jak tam kłótnia na topiku ?

masz racje tylko juz jestes dojrzała a reszta młodych dziewczyn ma inne kryteria :) oczywiście nie wszystkie ale większość a tez inne czasy sa i pojebane wymogi z dupy wziete : )

eee tam, brak koleżanek nie powoduje automatcznie uzależnienia od kafe i naiwności. Wiadomo, trzeba mieć znajomych, ale niektóre związki nie mają szans z gromadą najlepszych psiapsiółek, które zawsze wiedzą lepiej.

oczywiscie z wiekiem mądrzeją tylko ze juz sa konkretnie przebrane : ) i połowa zajete

dobrze - niestety jest tak jak piszesz - nie zawsze. Jednak trzeba bć dobrej myśli. Pytania: czy dziewczyna bez koleżanek może mieć faceta - jest na poziomie młodszej nastolatki, bo przecież z wiekiem te pytania znikają, na ich miejsce pojawiają się inne. Ważne by spotkać mądrych ludzi, którzy mogą sie podzielić doświadczeniem. Tylko czasem jak patrzę na niby starsze, mądrzejsze.........

jak patrzysz na starsze , mądrzejsze to ??:) w życiu tak jak piszesz ważne jest żeby spotkać osoby z którymi możesz podzielić się doświadczeniem ...ale i tak uczysz się wszystkiego sam nowy jesteś na forum prawda?