Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejsi

Pierwsze starania po poronieniu .. kiedy? i jak rozpoznac dni plodne?

Polecane posty

Gość kejsi

hey jestem swiezo po straceniu fasolki .. zaczelismy starania tylko ze problem w tym ze nie potrafie rozpoznac dni plodnych a w kalendarzyki raczej nie wieze .. czekam na sprawdzone porady

jestem w tej samej sytuacji...po zabiegu dostalam @ po 35 dniach czyli tak jak mniej wiecej mialam cykl...teraz jest moj pierwszy cykl po poronieniu..ostatnia @10.11 i szczerze Ci powiem ze mi tez jest trudno wyliczyc dni plodne bo jakby nie bylo mysle ze organizm i gospodarka hormonalna wracaja dopiero do normy..sluz plodny mialam tylko jeden dzien wiec czy bylo jajeczkowanie nie wiem..poczekam okolo 2 tyg gdyz dzisiaj jest moj 28dc no i sie zobaczy czy cokolwiek z tego starania sie wyszlo

Gość kejsi
wlasnie ja mam problem z tym sluzem nie potrafie go rozroznic.. u mnie wygladalo to wszystko inaczej , mialam zalecenie zamoistnego poronienia .. po 3 tygodniach po tym dostalam @ a potem druga 27 listopada no i zaczelismy starania .. chcialabym wiedziec jak zaopserwowac ten sluz.. bo u mnie raz jest raz go nie ma a cykle zawsze sa w normie i ksiazkowo

sluz powinien byc przezroczysty i ciagnacy sie wtedy swiadczy on o dniach plodnych ktore to trwaja zeby nie sklamac okolo5-7 dni sluz konstyntencja powinien przypominac bialko kurze

Gość kejsi
dokladnie 28 dni .. wklasnie raz przezroczysty .. raz wyglada jak budyn .. nie wiem juz sama dlatego staramy sie co drugi dzien mam nadzieje ze trafie ..

to jesli mialas ost @ 27lis a masz 28 to dzis jestes 11dc wiec teoretycznie owulacja przypada Ci za 3dni ale po poronieniu to roznie bywa...

Gość taka co straciła
ja zaszlam 3 miechy po poronieniu nie patrzylam czy dni plodne czy nie, seksu czesto z mezem tez nie uprawialam, traflio sie i tyle, cora ma 3,5 roku, zdrowa wiec glowa do gory dziewuszki:)

Gość kejsi
dokladnie to juz wiem dlatego chcialam poopserwowac sluz .. skoro po poronieniu roznie bywa z owulacja ale ja chyba tego nie potrafie .. raz ten sluz jest raz go nie ma ..

Gość Ganta
Własnego pasożyta oraz płód, fasolą nazywać :O

Gość dzeeemorex
ja stracilam fasolke 5 sirpnia, a teraz jestem juz w 17 tyg. Ciazy

Gość kejsi
super.. ja juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze 2 kreski na tescie ... i zapewno zaczna sie obawy .. czy wszystko bedzie dobrze..

Gość dzeeemorex
moja malutka jest zdrowiutka, a ciaza jak narazie przebiega bez objawowo:)

Gość kejsi
trzeba byc dobrej nadzieji :) mam nadzieje ze pod koniec miesiaca nie zobacze @ sprawie wtedy super prezet mezowi , sobie zreszta tez .. tylko chcialabym sie nauczyc opserwowac ten cholerny sluz