LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 8, 2011 CO SĄDZICIE O MOJEJ SĄSIADCE? http://www.youtube.com/watch?v=32nX4Mgvf04 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Halo ludzie gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 8, 2011 jeszcze raz zapytam Jest ktoś z mojego miasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 8, 2011 nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gerardG Napisano Grudzień 8, 2011 Ja jestem. Ta pani to patologia to nawet nie jest czlowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oMATKObo... Napisano Grudzień 8, 2011 Co to jest??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arrnikaa Napisano Grudzień 8, 2011 Ona taka naprawde...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HEHEHEHEHEHEEHE Napisano Grudzień 8, 2011 Dobre bo toksyczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te filmiki z nią Napisano Grudzień 8, 2011 niezłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masakra,ale Napisano Grudzień 8, 2011 chłam! http://www.youtube.com/watch?v=sKPnxjIDcY8&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROLADASWIATECZNA1 Napisano Grudzień 8, 2011 CO TU SIĘ DZIEJE ????????????? JA SIĘ PYTAM CZY MODERATORKI SĄ PJANE CZY NAĆPANE ? PISZĘ POWAŻNIE ,KASUJĄ WSZYSTKO MOŻE KTOŚ TO WYJAŚNI ????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 PANI B. SZCZĘŚLIWA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiadomo że to ja Napisano Grudzień 9, 2011 jutro od rana BOJKOT WEJŚĆ, protest przeciwko zbyt intensywnej i debilnej moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANUSZEK..... Napisano Grudzień 9, 2011 To jest matka Jennifer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 JAKI TO MA ZWIĄZEK Z MOIM TOPIKIEM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach