Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Nie wytrzymuje z matka!!!

Polecane posty

Jestesmy malazenstwem pol roku,mamy 5 letnia coreczke ,rodzice maja duzy dom i od poczatku mialo byc ,że będziemy mieszkać wnim...ttao moj pracuje za granicą,raz w miesiacuy jest w domu...matka zajmuje dol ,my gore i jest nie do wytrzymania!!!!Wchodzi kiedy chce,mowi,ze to jej,grzebie po szafkach.Gdy się odezwe,ze tak nie mozna to mowi,ze to jej..w życiu od niej niczego nie dostalam,nie mowiąc juz o tym ,żeby czegoś pozyczyla...poprostu zastanawiam się jak można być az taka zla osoba...zawsze jej żle...wszytskiego malo...zauwazy ,ze coś sobie kupilam to od razu jakies krzywe teksty ....przecież matka powinna się cieszyć....a tylko doluje...ma także problem z alkoholem....nawet dostala nagane o to z pracy...tyle razy tlumaczylam,ze pwoinna się leczyć to ja oczywiście glupia jestem....no poprostu nie mma sily...

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :( na to żeby nie wchodziła do Waszego pokoju jest prosta rada, zamontujcie zamki w drzwiach i wtedy nie wejdzie, w szafkach tak samo jakies kłódki. Najlepiej wynajmijcie gdzies jakieś mieszkanie, albo chociaż pokój.

też o tym myśleliśmy...ale z drugiej ztrony szkoda domu....ale ileż można znoscic...ale wiem jakby to się skonczylo jakby moj tato się o tym dowiedzial...kryję ja by nie bylo awantur....wydaje mi się,że nie pozwolilby na nasza wyprowadzkę...

Gość A Twój Mąż jakie ma zdanie
na ten temat. Nie może on porozmawiać z teściową? Współczuję:/ Ja mieszkam u teściów i też mam serdecznie dość tyle , że Mężowi tam dobrze i nie widzi problemu;/

a ty pierwszy raz słyszysz, że dorośli ludzie to mieszkaja u siebie, a nie u mamusi? że mieszkanie u mamusi albo u teściów w 99% przypadków kończy się źle? z choinki się urwałaś czy z kosmosu?

NIe urwalam sie,ale tak jak napisalam szkoda mi domu...bo jest duzy i wtapię ,ze sama da rade go utrzymac....

Mąż też podziela moje zdanie ,mówi wrecz ,ze zachouje się ajk patologia...woole niewiem jak tam wlasna matka moze sie zachowywac...

NIe szkoda mi scian,ale wiem jak moj ojciec ciężko na to pracowal....mąż jest za mna...i staje po mojej stronie...matka jak sie na mnie obrazi to i do męża sie nie odzywa...

Gość Do Ewy_33
Przyjmij do wiadomości że nie zawsze mieszkanie z matką to kiszenie się w 2 pokojach w bloku. Czasami dom ma 2 oddzielne wejścia i góra i dół stanowi osobne mieszkania - osobne kuchnie, łazienki itd. Jeżeli ludzie potrafią się dogadac to nie ma nic złego w mieszkaniu z mamą.

No właśnie my mamy wspolna klatkę schodową i nie kisimy sie w dwoch pokojach...

No jak się wyprowadzisz to się ojciec może wkurzyć na matkę, a tego mimo takich akcji jak matka robi, to nie chcesz żeby był dym, to w takim razie Wasze rzeczy zamknijcie na kłódkę a drzwi z pokojów na zamek i będzie się lepiej żyło.

wiem lsnie i tu jest mo błąd...ale z drugiej strony jak sobie pomyśle ile razy przez nia plakalam...ale razy mnie wyzywala i nie chodzi nawet o to ,ze mieszkam teraz z ęzem w domu ,ale nawet jak bylam panną...zawsze myślalam,ze matka pomoże ,a nie bedzie podkladac klody pod nogi....

ale tu juz nawet nie o sam fakt mieszkania chodzi tylko o ten charakter...poprosru chhciala sie wyżalić...i tyle ...pozdrawiem ...pa

Do Ewy_33 Przyjmij do wiadomości że nie zawsze mieszkanie z matką to kiszenie się w 2 pokojach w bloku. Czasami dom ma 2 oddzielne wejścia i góra i dół stanowi osobne mieszkania - osobne kuchnie, łazienki itd. Jeżeli ludzie potrafią się dogadac to nie ma nic złego w mieszkaniu z mamą. a co ma mertaż do tego? czytasz i myslisz, czy tylko na literki patrzysz? widzisz, że dom jest duży, a konflikt z rodzicem/rodzicami/teściami i tak występuje? Myśl babo !!!

Gość Don Oskaro
ewa ty znowu pijesz ,weż tabletki i bierz się za wibrator

Ewa, 33, miałam to samo napisać: a ile na kafe było takich tematów, ile odpowiedzi, że z teściami się nie mieszka?! Wprawdzie tu chodzi o matkę, więc córce - generalizując - powinno być łatwiej się z nią dogadać, ale widocznie niekoniecznie...