Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkmansodiemnwx.

co sądzicie o pewnych siebie dziewczynach?

Polecane posty

Gość olkmansodiemnwx.

jw.

Gość takie sa najlepsze,
lepsze takie niz szare zakompleksione myszki

Pewnych siebie czy aroganckich, egoistycznych, snobkach? Bardzo łatwo jest przekroczyć granicę

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa
to zaleta nie wada choc w polsce czesto szczegolnie w mniejszych miejscowosciach ludzie potepiaja pewnosc siebie ,a szare myszki oddane mezowi i rodzinie sa cacy

adalis86 -latwo ,ale da sie byc kolezenskim i sympatycznym dla otoczenia ,a jednoczesnie nie dac sie wykorzystywac i byc pewna siebie

Gość czytam z gwiazd * * * *
jezeli sa nonszalancko pewne siebie wlacza sie moj system ostrzegania doswiadczenie mowi mi, ze takie sa problemowe natomiast te ze zdrowym poczuciem wlasnej wartsoci a jednoczesnie z szacunkeim dla kazdeo czlowieka sa bardzo fajne lubie tez spokojne ale zrownowazone i madre kobiety, ktore nie maja tendencji do bezmyslnego wychylania sie i robienia wokol siebie wielkiego halo

Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa Owszem jeśli mówimy o pewności siebie - swojej wartości - nie dawaniu dmuchać w kaszę to jest to pozytywna cecha Są jednak osoby które uwazaja sie za pewne siebie a są po prostu egoistyczne i wyrachowane Dlatego tak napisałam:)

ale odkąd stalam sie pewna siebie i nie daje sie nikomu wykorzystywac , jeli mi sie cos nie podoba to mowie to ludzie mnie bardziej szanuja. takie mam wrazenie ,ze bardziej sie licza ze mna i jestem bardziej lubiana. jak ktos potrzebuje czegos ,a moge mu pomoc to pomoge ,ale jak ktos robi sie bezczelny to albo mowie mu wprost ,ze mi sie to nie podoba ,albo zrywam kontakt

no sa i takie co sa egoistycznie i maja sie za lepsze niz sa w rzeczywistosi to prawda

Pewni ludzie maja lepiej w zyciu . Uwazam ze to bardzo dobra cecha Ale zbyt wielka pewnosc siebie nie zbyt dobrze wplywa na czlowieka