Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybazwariowalammm

Powróciło TO uczucie,czy ja wariuję?

Polecane posty

Gość chybazwariowalammm

Witajcie... Napiszę tak w skrócie...Rok temu poznałam faceta,spotykaliśmy się dość długo,ale oficjalnie nie byliśmy razem.To był pierwszy facet, do którego coś czułam, którego pragnęłam, o którym myślałam wieczorami . On też wyznał mi to samo, jednak ze względu na mój charakter znajomość się urwała. On oczywiście po jakimś czasie znów próbował, ale ja na związek nie byłam chyba gotowa...Jednak coś do niego czułam ( wiem,dziwne...) . Byłam naprawdę szczęśliwa,gdy się z nim spotykałam,zaczęłam się uśmiechać.On też mówił, że dałam mu szczęście,ale tylko na chwilę , bo odeszłam.Cóż...od ostatniego spotkania minęło kilka miesięcy,myślę o nim ale nie przesadnie.. Teraz mieszkam bardzo daleko od niego ,nie mamy możliwości się spotkać. Poznałam niedawno pewnego faceta przez internet.Nie wiem jak wygląda,nie wymieniliśmy się zdjęciami.Pisaliśmy dopiero 3 razy na gg, a ja mam wrażenie jakbym pisała z tym moim eks,chociaż są zupełnie inni.Wystarczyło, że wysłał emotikona ":P" a ja już pomyślałam " Przecież X tak pisał " albo wysłał mi kilka piosenek na gg a ja pomyślałam " X też mi często wysyłał swoje ulubione kawałki ".Nie wiem ,co się dzieje,przecież pisałam z wieloma facetami wcześniej a tylko TEN przypomina mi byłego...A najważniejsze jest to, że wraca to uczucie,uczucie szczęścia ,które przeżywałam z tamtym...Po prostu odżyłam...Ale dlaczego?! Przecież z tym kolesiem nawet się nie spotkałam...Proszę tylko bez głupich komentarzy...

Gość chybazwariowalammm
Ahaa,dodam, że nie ma możliwości , żeby ten facet z neta to był mój eks..jakby co...

Gość Obczaiłam
Hmm, na moje oko jesteś niedojrzała emocjonalnie, czułaś coś pięknego,a uciekałaś od tego, to takie dziecinne.