Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messinr1

kto pokocha wartosciowego ale brzydkiego chlopaka?

Polecane posty

Gość messinr1

Hej..jestem 22letnim wrażliwym opiekuńczym czułym chłopakiem..mam dobre pełne miłości serce.jestem tolerancyjny.kulturalny religijny odpowiedzialny inteligentny....ale moim życiowym przekleństwem jest..brzydka twarz..jestem w wieku w którym bardzo potrzebujemy miłości drugiej osoby..dla której chcemy żyć marzyć walczyć o lepsze życie zmieniać świat..niestety moja twarz nie pozwala mi nawet marzyć by ktoś pokochał moje wnętrze..czy naprawdę taki chłopak nie jest wart miłości? Może istnieje również dziewczyna która może mi podoba się innym ale napewno spodoba mi? Może to przeczyta i napisze?czy ktoś czuje ten ból i rozgoryczenie? Ten żal i smutek że musimy iść przez życie pełne bolesnych komentarzy i odrzucenia sami?czy może ktoś zna jakieś historię brzydalka jak ja z happy endem? Który wkoncu znalazł sza miłość??proszę o dojrzałe wypowiedzi..nie wystawie zdjęcia bo nie mogę..chyba że wysyłając je mailem..proszę o wasze przemyślenia..czy myślicie że operacja plastyczna coś da? Dodam tylko że jestem wysoki powyżej 190cm i szczupłym chłopakiem to moje jedyne plusy z mej fizyczność

Gość orenmgj3pog3w
mozejakas brzydka ale mila dziewczyna??:)

Gość Armanananam29
Sebastianku, juz ci tysiac razy pisalam ze nie jestes brzydki a chory psychicznie. ty nawet nie bluznij bo los moze cie ukarac a zadna cie nie chce bo masz chora glowe, jestes niesmialy i ciagle szukasz potwierdzenia tego "jaki jestes szpetny"

tez tak sobie czasem komtempluje jakie zycie jest niesprawiedliwe...ze czlowiek rodzi sie zdrowy,madry,ale ma brzydka twarz i juz przesrane na starcie.to taka niby glupota,tylko twarz,a jednak bardzo wazna dla wielu.ja mysle,ze facet w tym przypadku duzo latwiej-moze nadrobic osobowoscia,kobieta chocby byla aniolem,jak jest brzydka to marne szanse na zwiazek. mysle,ze powinienec wiecej zagadywac,badz wesoly i pomocny,na pewno sie jakas znajdzie:) no i tez nie przesadzaj z wymaganiami,bo to teraz czesty problem.

Gość ja cię pokocham i przechędorzę
Ks. Stefan Wincenty Popiardkiewicz

Gość messinr1
Barca dziś odniesie sukces i zrobi ważny krok w kierunku obrony mistrzostwa.. A tak serio ktoś mnie chyba myli nie mam na imię sebastian a Ty kim jesteś? Wiesz ja naprawdę marzę o takie niewidocznej dziewczynie wg wzrokowcow uznanych za brzydka..naprawdę wtedy byłby taki szczęśliwy..kochał bym ja nad życie troszczył opiekować i żył dla niej..

Gość messinr1
o kurde ten na fotce to mój chłopak

Gość messinr1
mam na imie jędrzej

Gość ja cię pokocham i przechędorzę
o kurde, Jądruś.....

Gość szczerze mowiac
Przeciez Ty jestes przystojny, wiec co gadasz za glupoty ze nie ;) nie rozumiem. ;)

Gość messinr1
Rozumie że nikogo nie obchodzi mój temat a to naprawdę coś bardzo ważnego dla mnie proszę dojrzałem osoby o mądre wypowiedzi

Gość jeżeli facet ma brzydką twarz
ale ciało wyglądą ok( nie musi wyglądac super, ale ok) to bardzo możliwe, ze ktos go pokocha, tylko jest jeden warunek , musi byc inteligentny(!)

Gość messinr1
Nie mnie to oceniać ale sądzę że jestem inteligentny..jeśli chodzi o moje ciało jest wiele do poprawienia ale tu sprawę rozwiąże siłownia..wysoki wzrost i szczupła sylwetka są moimi plusami

Gość jeżeli facet ma brzydką twarz
a czym sie zajmujesz na codzien?

Gość ołszana
wiesz możesz mieć brzydką twarz ale nie ma nic gorszego niż facet bez ambicji i wykształcenia.

Gość messinr1
Aktualnie próbuje na nowo wyjść w życiu na prosta w styczniu wyjeżdżam za granicę by zarobić kasę na rozpoczęcie studiów i usamodzielnienie się..