Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barannek

obniżanie sufitów

Polecane posty

Gość barannek

witam jestem tu nowy mam problem jak obnizyc sufit w pomieszczeniu gdzie sa okna pod sam sufit a chce obnizyc ok 50 cm . nie ma mozliwosci zmniejszenia okien (zabytkowa kamienica) prosze o jakies linki.

Gość gość
Tak, kombinuj dalej, a już wszystko ci sie posypie i będzie wyglądało jak w drewutni. Przecież tak naprawdę rozwiązanie jest proste, zalożyć sufit napinany. To długa inwestycja i wcale nie taka droga http://sufitywarszawa.pl/

Gość gość
kiedyś mieszkałam w takim mieszkaniu, i od okna był skos w dół do pożądanej wysokości a dalej zrobili już równo. nie wiem czy zrozumiałaś :P

Gość gość
ja pier... jak można tak spieprzyć mieszkanie w kamienicy. Takich ludzi bez gustu powinno się przymusowy wykwaterowywać :o

Gość gość
dzieki za odpowiedz juz sufit obnizony ponad rok temu przy wstawianiu okien zamowilem mniejsze okna o 20 cm i jest listwa maskujaca dzieki ktorej nic nie widac ze bylo cos zmieniane ani z zewnatrz ani z wewnatrz

Gość gość
a po co ktos sie wypowiada na temat 'jak mozna spiep.... tak mieszkanie skoro sie ma brak danych na temat wysokosci tego mieszkania i sytuacji i celu jaki chce osiagnac osoba remontujaca zenada!!!!!

Gość gość
zrezygnuj z tego i zaloz sobie lepiej sufit napinany :) lepiej sie oplaci i nie pozalujesz. polecam www.sufitywarszawa.pl te firme do tej realizacji :)