Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veji

Czy mozliwa ciaza, stosowanie nuvaring

Polecane posty

Gość Veji

Witam:) Zwracam się do was z następujaca sprawa. Moja dziewczyna uzywa nuvaring. cykle trwaja 28 dni, po wyjeciu krazka krwawienie nastepuje w ciagu 1-3 dni. Ostatni okres zaczal sie 21 listopada. 25 listopada, w piatek, powinna byla zaaplikowac krazek ( o 18.00) jednak zapomniała o tym. Zrobiła to nastepnego dnia ok. godzinyu 19.00. Przez nastepne dni kochalismy sie z prezerwatywa jako dodatkowym zabezpieczeniem ( bo wiemy ze zaleca sie stosowanie dodatkowego zabezpieczenia jesli przerwa trwa dluzej) do czasu.2 grudnia ( czyli 6 dnia kiedy miała już krazek) stwierdzilismy ze chcemy kochac sie chwile bez. Wszedłem w nia więc bez prezerwatywa na ok 3 minuty. W tym czasie czulem nadchodzacy orgazm ale nie tak ze " juz sie zbieralo i za sekunde osiagne orgazm", tylko czulem ze ekhm.."sie zbiera" ze tak to opisowo wyraze i jesli zrobie jeszcze kilka ruchow w tej pozycji wtedy dojde:). W kazdym razie orgazm nie nastapil od razu po wyjeciu członka z pochwy, moze tak:) Nastepnie wyszedłem z niej, zrobila mi dobrze ustami i od momentu wyjecia po 2-4 minutach, ale na pewno nie od razu, doszedłem. Czy istnieje szansa ze mogla zajsc w ciaze:((ona twierdzi ze nie poneiważ orgazm nastapil jakis czas po wyjeciu ale ja juz nei wiem ..dzisiaj ( 20dc) mowi ze ja troche bola plecy u dołu, ale powiazalem to z tym ze od rana chodzi na wysokich obcasach i zazwyczaj po tym ja bola plecy...ma tez wiekszy apetyt, ale zawsze na pare dni przed okresem ma ( moze juz ma pewne objawy pms, w koncu za 8 dni miesiaczka powinna byc,,,) co sadzicie?? prosze o odp:(

Gość nie sądzę
raczej nikłe szanse na dziecko;-)

Gość michalina18
Mam problem. Otóż dnia 25.12.11r. około godziny 2 w nocy uprawiałam seks z chłopakiem oczywiście w prezerwatywie. Jednak pech chciał, że pękła nam gumka i chłopak skończył w środku:(. Około godziny 10:30 tego samego dnia zażyłam Escapelle. Byłam u ginekologa i pani doktor powiedziała że raczej jest po owulacji i że chyba są dni niepłodne..:( Nie wiem jaka jest skuteczność tych tabletek. Różnie piszą na internecie..Ostatnią miesiączkę miałam 27.11.11r. Miesiączka trwa około 5-6 dni. W październiku miałam miesiączkę 23.10. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję:)

Gość michalina18
Mam problem. Otóż dnia 25.12.11r. około godziny 2 w nocy uprawiałam seks z chłopakiem oczywiście w prezerwatywie. Jednak pech chciał, że pękła nam gumka i chłopak skończył w środku:(. Około godziny 10:30 tego samego dnia zażyłam Escapelle. Byłam u ginekologa i pani doktor powiedziała że raczej jest po owulacji i że chyba są dni niepłodne..:( Nie wiem jaka jest skuteczność tych tabletek. Różnie piszą na internecie..Ostatnią miesiączkę miałam 27.11.11r. Miesiączka trwa około 5-6 dni. W październiku miałam miesiączkę 23.10. Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję:)

Gość Veji
skoro wzielas tabletke po to nie masz sie czego obawiac, bo zrobilas to przed uplywem 72 godzin:). Poza tym pani doktor stwierdzila ze bylo po owulacji wiec byly dni nieplodne. Nie martw sie, juz samo to ze tabletke wzielas powinno cie uspokoic:) Najwazniejsze nie stresuj sie bo wtedy osychijka plata figle, a nie daj boze przesunie ci sie okres dwa dni i bedzie panika:) spokojnie dzidzi z tego nie bedzie z tego co widze:) pozdrawiam!!