Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenstotalkny

Dlaczego mój chłopak jest takim idiotą?

Polecane posty

Gość bezsenstotalkny

Właśnie porównał mnie do mojej koleżanki! "Ona by przyjechała" "Ona by to zrobiła, a Ty nie chciałas" ! Kurwa idiota.... Jak mu zle niech się ode mnie odczepi!!! Bezmózg pieprzony nie wie ze takim gadaniem sprawia mi tyle bólu...

powiedz mu że ma cie przeprosić albo dostanie kopa w doope na rozpęd ... niech wie kto rządzi w waszym związku.. :P

Gość bezsenstotalkny
nawet nie mogę bo teraz nie może rozmawiać przez telefon... Najchętniej dałabym mu w pysk! I jeszcze to głupie " no KOchanie przepraszam, to był żart" ... zajebiście się uśmiałam!

Gość bezsenstotalkny
21

Gość Szymuś
Nie dasz mu dupy dzisiaj pewnie.

Gość bezsenstotalkny
nie dam mu przez miesiąc

to jak kolezanka tak mu sie podoba to niech sobie do niej idzie. a Ty kopnij go w dupe na pozegnanie. z czasem i ona mu sie by znudzila :) nikt nie jest na tyle głupi zeby ciagle byc na kazde skinienie palca i chetna na spelnianie kazdej zachcianki.

Gość bezsenstotalkny
to samo mu powiedziałam. Jesli Ci sie nie podoba to wypieprzaj do niej. I ta idiotyczna odpowiedz... Kochanie to był zart. Cholerny niedojrzały gówniarz...

w żartach często jest ziarnko prawdy. nie dawaj mu sie, nie wybaczaj szybko takiego zachowania, bo on nie ma do Ciebie szacunku. i jesli bedziesz odpuszczac to bedzie jeszcze gorzej. uwierz mi, wiem co mowie. nie jednego palanta na swojej drodze spotkalam, ktory wykorzystywal moja wrazliwosc. ale teraz poprzez te doswiadczenia zmienilam sie. niech sie stara. nie ma tak latwo. niech wiedza, ze w kazdej chwili mozna latwo stracic to co sie ma. czesto bez mozliwosci odzyskania. wiem, ze moze nie wezmiesz sobie tego do serca, bo jak czlowiek zakochany w kims to wierzy w to, ze sie zmieni przeciez i nie chcial skrzywdzic. tez tak myslalam. nie sluchalam nikogo. ale jak sie nie sparzysz to sie nie nauczysz. a czy facet moze sie zmienic? Bzdura!!!! na miesiac, dwa. ale charakteru nie da sie zmienic.

Gość bezsenstotalkny
Polinka posłucham Cię mimo że wydaję się absurdalne to, że będę kierować się radą napisaną na forum. Wiem, że masz racje. Jestem zakochana i nie docierają do mnie pewne rzeczy to fakt. To nie pierwszy raz się zdarzyło. Dziękuje za te słowa, masz rację, nie szanuje mnie w sposób jaki od niego oczekuje. Nie szanuje tego co czuje i mojej wrażliwości tylko depcze ją na każdym kroku. Jeszcze raz dziękuje za te słowa...