Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

poradzcie - jak zrzucic 4 kg?

Polecane posty

Hej, mam 153 cm wzrostu i waze niecałe 53 kg. Chcialabym zrzucic 4 kg - nie zalezy mi na tym, zeby to było 4 kg w pół tygodnia, ani nie chce stosowac zadnej diety gdzie jest szczegolowo rozpisane co na obiad, co na sniadanie w kazdym dniu - bo po prostu nie mam na to czasu. Chciiałabym usłyszec jak powiedzmy w 2 miesiace pozbyc sie tych 4 kg. Bardzo mi na tym zalezy. Szczegolnie zalezy mi na schudnieciu z brzucha. I czy waga 49 kg przy 153 cm wzrostu i 31 latach zycia bedzie ok? :)

Gość zesralem sie
i zrzuciłem :-O

Gość Panna LL
Waga będzie jak najbardziej ok, a schudnąć 4 kg nie jest tak trudno, nie wiem jakie masz przyzwyczajenia żywieniowe ale wystarczy, że ograniczysz słodycze, słodkie napoje, białą bułkę zastąpisz pełnoziarnistym pieczywem i chociaż raz w tygodniu porządnie zmęczysz się fizycznie, czyli pójdziesz z dzieckiem na łyżwy albo pobiegasz po parku. Od razu nie schudniesz ale po paru tygodniach na pewno i co najważniejsze nie będzie efektu jojo:)

nie mam jeszcze dzieci, ale opwiem wam jak było z tymi moimi przyzwyczajeniami. Otoz przez kilka lat starałam sie chadzac na roznego typu aerobiki, tak 2 razy w tygodniu, ale byly tez tygodnie - gdy trzy razy byłam, niestety nie dawalo to wiekszych efektow i bardzo sie zniechecilam. Po prostu teraz nie mam ochoty na cwiczenia, a juz na pewno nie na cwiczenia codzienne. Zastanawiam sie, czy jak pocwicze w domu 3 razy w tygodniu po 50 minut i do tego ogranicze slodycze i przestane jesc po 18 (bo mysle ze do tej pory to byl moj głw problem, ze wieczorem - a to kanapeczke, a to kostke czekolady, a to ciasteczko) to mam nadzieje, ze jakies efekty beda....

aha , a w pozostałe dni bez cwiczen mam zamiar masowc sobie brzuch masazerem - mam nadzieje, ze moze jakos mi sie uda rozbic ten tluszcz - myslicie ze to tez moze troche pomoc?

moze jeszcze jakies rady ?

?