Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miauczący_1

Tu oglądamy zabawne filmiki z kotami!

Polecane posty

Gość In Cats we trust:)
Super!!!!Szczególnie ta końcowa składanka.Tyle razy ile tylko się ja ogląda to tyle razy nie można wyjść z podziwu!!Koty są niesamowite:classic_cool::classic_cool:🌻🌻

Gość sievodnia eta vsio ravno
Kooooty rządzą!

Gość tupiącyreniferek1
http://www.youtube.com/watch?v=of1szt_Q76Y&feature=related Na pewno znacie ale przy tym filmie po prostu konam ze śmiechu z moich kotów jak tego słuchają.Ten młodszy kładzie się pokornie przed starszym (mam dwa)a tamten go trzyma chwilę zakark a potem myje:)i liże .Często to puszczam moim kotom i niesamowita jest ich reakcja:)

Gość Cat walk_er
"będzie kara Stefan"he he :D:D lol the best. Albo jest takie nagranie jak dwa Koty niby walczą a ptaki nad nimi lataja i temu jednemu z Nich jakby "pomagaja"skubiąc tamtego za ogon.Bardzo ciekawe nagranie. Dobrze uchwycony moment. Nie mogę tego znaleść. I jest jeszcze jedno niezwykłe interesujące nagranie, które kiedyś widziałem na Yt. Ponoć z Emiratów Arabskich.Ktoś mianowicie nagrał kamerą spotkanie dwóch jakby "grup"kotów.Trzy na trzy.Najprawdopodobniej jedna trójka wkroczyła na teren drugiej[choć to nie typowe zachowanie bo zachowanie związane z terytorium dotyczą takich kotów pojedynczo].Wywiązała się jak gdyby walka-czegoś takiego nigdy nie widziałem.One się wzajemnie osłaniały i pomogały sobie i tamta grupa kotów też. To normalnie wyglądało jakby to był dosłownie film.:classic_cool::classic_cool: