Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się przed samą sobą

Ludzie !! Nic nie wiem

Polecane posty

Mam 27 lat. Moja siostrzenica prosiła mnie o pomoc w odrabianiu lekcji. Siedziałam z nią całą sobotę. Mało się przed dzieckiem ze wstydu nie spaliłam. Miała coś z mitologii - - ćwiczenie o bogach greckich. Nie wiedziałam kim był Hades , Nike i Artemida. Potem robiłam z nią przyrodę- matko miała państwa i stolice - porażka. W pewnym momencie siostrzenica zapytała "ciocia a Ty chodziłaś do szkoły?? ". Aż się cała czerwona zrobiłam..........Matko muszę gdzieś napisać bo mi wstyd !!! PRZED WŁASNĄ siostrzenicą przed dzieckiem z V klasy podstawówki

Gość zezowata baba
a chodziłaś do szkoły?

Gość rupinista
mów zawsze ze nie mas z czasu wtedy nie błyśniesz po raz kolejny :):)

Gość phiphiphi
Artemida była bliźniaczą siostrą Apollina, choć poza wspólnymi narodzinami niewiele ich łączyło. Była podobnie jak on piękna, jednak nigdy nie myślała o małżeństwie i podobnie jak Atena i Hestia pozostała dziewicą:). Chwilę po swych narodzinach na wyspie Delos będąc jeszcze niemowlęciem pomagała matce Leto przy narodzinach Apollina. Stąd też była czczona jako opiekunka położnic, choć nie tak ważna jak bogini Ejlejtyja. Artemida była jednak przede wszystkim boginią dziewiczej, dzikiej przyrody, lasów i łowów, a także płodności i śmierci. Przynajmniej to mogłaś wiedzieć

ale to wstyd. Mała poleciała do siostry i mówi, że ona z ciocią odrabiać lekcji nie będzie bo "ciocia " nic nie wie. Siostra polonista, brat historyk, matka i ojciec emerytowani nauczyciele, ja też studia skończyłam - wstyd się przyznać z czego. Myślałam, że spalę się ze wstydu. Miałam ochotę zapaść się pod ziemię. Po prostu szok. Taki występ.

phiphiphi - błysnęłaś/Błysnałeś wiedzą ?? ulzyło Ci ?? Lepiej się poczułeś ?? Po prostu wstyd mi. ZAPOMNIAŁAM. Nie wiem całe życie się dobrze uczyłam - a teraz praktycznie niewiele pamiętam. Przyznam szczerze książek nigdy nie lubiłam czytać - wręcz nienawidziłam. Rodzeństwo zawsze "uczone" to i mnie było głupio. Ale uczyć - uczyłam się nieźle. PO PROSTU NIE PAMIĘTAM. Tylko Kurcze wstyd mi - zwłaszcza przed siostrzenicą. Jak wyjść z takiej sytuacji z twarzą ??

Gość zezowata baba
co studiowałaś?

Jak wyjść z tego z twarzą ?? Przed dzieckiem ?? Przed rodzeństwem, rodzicami - nie chcę, żeby po katach nabijali się ze mnie :(

Gość phiphiphi
No ulżyło :p a to był taki żart, jakbyś nie zauważyła.