Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbn86

jak goliccie miejsca intymne przed wizytą u ginekologa?

Polecane posty

Gość sbn86

Mam pytanie: na co dzień golę się w miejscach intymnych w taki sposób, że zostawiam sobie tylko taki cienki mały paseczek na środku. Czy wypada również iść tak do ginekologa?

Gość Kochanka Policjanta
ja zawsze, przed wizytą u ginekologa też, golę się. a jak? rożnie, czasami na gładko, czasem mam mały paseczek. Na pewno estetyczniej to wygląda niż zarośnięta.... :)

Gość ja sie nie gole
wcale. znaczy przed wizyta. gole sie na randki a wizyta u gina to nie randka. glupio by to wygladalo jakbym poszla swiezo wygolona.

Gość Ganta
Wstrętnie za to to wygląda, jak idziesz zarośnięta :O

Gość ja sie nie gole
tak jak pisalam, ide sie badac nie na randke. glupio by wygladalo jakbym sie specjalnie dla ginekologa miala golic. pacjentka ma byc umyta i czysta a nie ogolona. moj facet tez sie specjalnie nie goli jak idzie do dentystki

no raczej fajnie byłoby przebadać kobiete zadbaną niż takiego kota :) kwestia podejścia ja tam wszystko szanuje ale ja akurat się golę, paseczek zostawiam :)

Gość snorlax12345
Ja nie golę dlatego, żę jak przyszłam raz ogolona z infekcją grzybiczną to lekarz mnie ochrzanił, że to m.in. przez to... więc jak mam iść do ginekologa "zapuszczam" włosy na tydzień przed wizytą przestaje golić.

Gość mokateeeee
większość kobiet chyba goli tak jak ty czyli zostawia paseczek

Gość sdfghjkl
nie większość kobiet goli tylko większość małolat.Ostatnio w poczekalni u gin gadałysmy z kobitkami na temat golenia i zadna z dojrzałych i nawet super eleganckich i zadbanych kobitek nie miala ogolonej tylko dwie małolatki sie przyznały ze sa ogolone.

Gość strzałka :)
autorko myślę, że wypada, czemu nie. ja się golę najczęściej na gładko, nie tylko specjalnie dla ginekologa, ale ogólnie staram się być zawsze zadbana i ogolona dla męża :)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ogolona i zadbana dla męża.To ile Twoj mąż ma lat ze gustuje w przedszkolakach,pedofil czy co? Mój odrazu powiedział ze zerzygałby sie jakby zobaczyl goła,ogolona cipke.

Gość a moj by nic nie powiedzial
bo sam jest laserowo wydepilowany na zero. zdziwilabys sie ilu doroslych facetow jest wydepilowanych na zero (gdybys miala okazje byc w osrodku naturystycznym)