Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżankakolegi

Co myślicie o astrologii?

Polecane posty

Gość koleżankakolegi
denerwuje mnie Licencjo jeśli ktoś twierdzi że sprawką tego jest szatan, my nie robimy ludziom na złość, nie wykorzystujemy ich, wróżenie polega na pomocy, a szatan pomocą jak mi wiadomo (popraw mnie jeśli się mylę) brzydzi :)

Gość koleżankakolegi
powiesz stokrotko ile masz lat i czy się tym profesjonalnie zajmujesz?

to prawda - sztan brzydzi sie pomocą ludziom . ale jak pewnie wiesz , nawet szatan potrafi przybrać postać Anioła Światłości , po to ,zeby ludzi mamić . Piszesz ,ze pomagasz ludziom - a czy to nie Bóg jest od tego ,zęby ludziom pomagać ? Czy diabłu nie zależy na tym ,zeby zajmować ludzką uwagę taka właśnie " pomocą " a nie prawdziwym ratunkiem od Boga ?

Gość a wogule sa takie słowa
bóg nie toleruje grzechu a za grzech każę cierpieniem

Gość koleżankakolegi
"a czy to nie Bóg jest od tego ,zęby ludziom pomagać ?" aha ok, rozumiem że muszę wypisać się z wolontariatu szpitalnego bo to dzieło szatana ... dobra, licencjo, kończ :)

Gość StOkrOtkka,,
mam 24 lata, a tarotem nie zajmuję się profesjonalnie, uczę się dopiero :) na znajomych :) stawiam m tarota co wtorek, ale to początki dopiero

dobrze wiesz o czym pisze . I nie pisze o pomocy fizycznej czy modlitewnej czy finansowej ale o wkraczaniu w Boze kompetencje . Bóg wyraźnie pisze ,ze okultyzm jest obrzdliwy , że wchodzenie w kontakty z diabłem jest zakazane ,ale tobie wydaje sie ,ze pomagasz ludziom . a w czym jeśli wolno spytać ?

Gość koleżankakolegi
ja jestem młodsza, mam tylko 19 lat ale zajmuję się tym od 14 roku życia kiedy to pierwszy raz powróżyła mi ciocia co do zdrowia, oczywiście wszystko się sprawdziło :) rozkładasz też karty anielskie, klasyczne czy runy ?

Gość StOkrOtkka,,
licencja - echh, jednak mało wiesz. Można ludzi ostrzec np. żeby nie wyjeżdzali za granicę bo ktoś ich oszuka, żeby poszli do lekarza, bo coś sę dzieje z żołądkiem, wiele rzeczy, ale Ty nie pojmiesz tego. Więc idź sobie do swojego kościółka a nie neguj czyichś zainteresowań.

Gość StOkrOtkka,,
Tylko karty klasyczne. Ja się tym zainteresowałam 2 lata temu, kiedy byłam u tarocistki i wszystko się sprawdziło :)

czyli nie dość ,ze same siedzicie w tym po uszy to jeszcze znajomych wciagacie w to bagno . Wydaje ise wam ,ze to tylko zabawa , że to nic nie znacżące gry słów - ale za tymi procesami stoi ktos kto zarżada zapłaty dla siebie . Zanim całkiem w to sie zanurzycie oczytajcie o skutkach jaie niosą takie praktyki a jeszcze tarot .

Gość koleżankakolegi
duchowo, uświadamiam lub to co mówię trzyma ich na duchu, raz zdarzyło mi się uratować dziewczynę od samobójstwa, zdradził ją mąż, miałam 17 lat i było to dla mnie nie lada przeżycie, mówiąc jej że powinna iść do lekarza bo widzę dziecko, nabrała chęci do życia, to ostatnia rzecz jaką do ciebie piszę kochana, no chyba że chcesz to możemy się spotkać ale w realnym świecie

stokrotka - ja nawet bardziej niz ty wierze ,ze takie rzeczy można przepowiedzieć i one sie spełnią . ale ja wiem czyją mocą to robisz , bo nie swoją i nie z Boga - więc czyją ?

Gość StOkrOtkka,,
autorka - o proszę, to ja aż tak nie miałam jeszcze, bym komuś tak pomogła, choć może jeszcze się tak zdarzy :) licencja - niepotrzebnie zakładasz, że szatan, mogą to być duchy nic nie chcące w zamian, jakoś tarocistki żyją długo i szczęśliwie. Mogę wiedzieć, z jakiego znaku jesteś?

Gość koleżankakolegi
też jestem ciekawa co do jej znaku :)

jakieś duchy ? co to znaczy ? nie istnieje cos takiego jak jakieśduchy i to jeszcze niczego nie rządajace w zamian . Biblia bardzo jasno o tym mówi - kto nie jest z Bogiem - jest przeciwko Bogu . A gdyby Bóg chciał żebyśmy znali swoją przyszłosć znalazłby na to sposób , żeby nam ja przekazać.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyny, a czy jesteście w stanie coś doradzić? tzn np postawić tarota 'na odległość'? pzdr

Gość StOkrOtkka,,
hehe :) licencja możesz wyjawić swój znak zodiaku? Ale z ortografią to chyba jesteś na bakier, co? Jakie masz wykształcenie.

Gość StOkrOtkka,,
ja nie stawam tarota na odległość

niech mnie Bog broni żebym miała sie jakimś okultyzmem zajmować . a na pytanie ciagle odpowiedzi brak :)

Gość koleżankakolegi
oczywiście :D ja mogę postawić tarota ale tylko arkana wielkie na odległość, z doświadczenia wiem, że z innych kart wychodzą same sprzeczności i trudno je odczytać, a trafne są tylko jak powiedziała arkana wielkie

Gość zxderr
jak można jednocześnie wierzyć w Boga i parać się takimi rzeczami? :O W oczach Boga to jest złe i obrzydliwe i nie ma żadnego naginania żeby mi pasowało! bo "nikomu nie robię krzywdy, pomagam ludziom". Od pomocy to jest Bóg i tyle

potrzebuje wskazowki bo nie wiem co robic:-( co musisz o mnie wiedziec? dzieki

Gość koleżankakolegi
imię data urodzenia + jeśli wróżysz np. w sprawie z partnerem, szefem itp to ich imie i date urodzenia też

Licencja i zxderr - co kto lubi. nie narzucajcie swojego poglądu innym Martyna, 16.06.1988 Partner:6.05.1977

Gość zxderr
A wróżcie sobie, skoro nie widzicie w tym nic złego...tylko kiedyś będziecie tego bardzo żałować, ale już będzie za późno

imię partnera: Grzesiek

Gość koleżankakolegi
a jakieś pytanie masz ?

to może przejdziemy już na priv:-)