Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżankakolegi

Co myślicie o astrologii?

Polecane posty

niczego nie narzucam - ostrzegam . To nie jest zabawa . to poważne wkroczenie w duchowy świat . A ty jesli o tym wiesz i mimo to robisz ten krok - nie spodziwaj sie niczego dobrego .

Gość koleżankakolegi
Amen .

Gość koleżankakolegi
jaaaaaaa - jasne, tylko założę tu konto

Gość zxderr
Jakie narzucanie poglądów kobieto :O My Wam tu oczy próbujemy otworzyć!!! to co robicie jest ZŁE, kapujesz??? i jeszcze w dodatku bluźnicie, pisząc że wierzycie w Boga :O

jaaaaaa- czemu nie zwrócisz isę do Boga tylko szukasz pomocy i wskazówki od diabła ? przecież jasnym jest ,ze ptrzyniesie ona w konsekwencji złą decyzję.

głupotą jest rozpoczynanie kontaktu z kimś o kim nic sie nie wie i chyba nawet nie chce wiedzieć .

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tylko żadne mail się nie wyswietla;-)

Gość StOkrOtkka,,
ha ha autorko dobre :D To szatany nawet do neta teraz wkroczyły by szerzyć swoją propagandę i zło :)

jaaaaa--- oprzesz sie na " wiedzy " 19 letniej panny i jej wizji dla twojego życia ?:D to już chyba lepiej monetą rzucić :D

Gość zxderr
Licencja szkoda sie wysilać...jeśli ktoś sam nie chce się zmienić to go nie zmusisz...mam nadzieję, że w porę zorientują się że to co robią jest złe A my cieszmy się, że Bóg otwiera Nam oczy i możemy widzieć prawdę:)

Gość StOkrOtkka,,
licencja . czemuCi tak zależy by "ostrzec" innych ?

Gość StOkrOtkka,,
licencja niEWAżne ile ma lat, wie więcej niż Ty zapewne, zajmuje się tym od 5lat. a robi na przykłąd mniej błędów niżTy (chyba nawet w ogólwe nie robi mimo że ma dopiero 19lat(

licencja nie kompromituj się :) stokrotko bo taka jest prawda ! mąż już zamówił egzorcystę, krzyże mam powywieszane na każdym centymetrze kwadratowym ściany ! ksiądz już mnie święcił a raczej podtapiał w kibelku z wodą święconą, jestem dziełem szatana !!! a tak ps. kto chciałby iść na Madame Butterfly bo mam bilet wolny hahaha :D

bo ludzie żyja w ułudzie . Myśla ,ze to " tylko " taka gra . A ja doskonale zdaje sobie spra ,ze świat duchowy istnieje i nigdy nie zaprzeczałam ,ze śa ludzie , który potrafią tą przyszlość przepowiedzieć i to sioesprawdza . Ale Bóg pokazał mi kto i w jakim celu to robi . I nie ma w tym niczego dobrego . To tylo pozór , natomiast załata jest śmieć , Albo coiała na ziemi albo duszy w piekle .

zxderr ale zanlazł sie ktoś kiedyś kto nam pomógł te oczy otworzyć :) czuje sie dłuznikiem Boga ,więć staram się też oczy w iminiu Boga otwierać .

Gość StOkrOtkka,,
licencja - a znasz jakieś przykłady, że ktoś stawiał tarota i np. popadł w chprobę czy umarł?

Gość StOkrOtkka,,
licencja -"ktoś kiedyś kto nam pomógł te oczy otworzyć" - czyli stawiałaś kiedyś tarota?

masz 19 la i już masz męża ? dobre :) czyżby wpadka ? nie przepowiedziałaś jej ? :D:D:D

mam podać nazwiska i daty ? oczytaj troche o tarocie to sama sie przekonasz . i nie stawiałam tarota ani żadnych innych kart , ale też kiedyś wydawalo mi sie ,ze wróżby , astrologia czy inne praktyki okultystyczne to nic złego .

co Ty dzieciaku możesz wiedzieć o wołaniu do Boga , jak Ty masz 19 lat ? Bawisz się w dorosłość , myślisz ,że te cały tarot Ci pomoże ,ale przekonasz się,że on tylko przekleństwo przynosi . A Twoja choroba może mieć związek z Twoją ciotką i jej wróżbami nad Tobą. Ale Ty przekonana jesteś ,że pomagasz ludziom . To może niech ktoś Tobie teraz pomoże .