Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama karolci

Zatkany nosek,iśc na spacer?

Polecane posty

Gość Mama karolci

Mała ma 5 miesięcy.Zatkany nosek i ciężko jej oddychać.Myślicie, że mozna iśc na spacer z nią?Katar ma już jakiś czas.

Gość myszaaaaaaaa
absolutnie nie. Zatkany nos powoduje, że ciężko się oddycha = oddycha przez usta = powietrze się nie ochładza (tak się dzieje tylko przez nos) i mroźne wpada do płuc. Tylko Ci się dziecko rozchoruje. Wylecz katar i dopiero.

Gość myszaaaaaaaa
*nie ociepla się powietrze

Gość Nive....
mozna isc jezeli nie ma temperatury nie kaszle itp. Chlodnie powietrze obkurczy naczynia krwionsne i bedzie jej sie lepiej oddychało.

Gość Nive....
co za glupoty!!! daj smoczka albo zakryj delikatnie usta np szaliczkiem i spokojnie idz.

Gość wesoly karpik
zgadzam sie z nive:)

Gość taka jedna mądralińska
Zatkany nos+ smoczek = ?

Gość Mama karolci
Nie ma temperatury i nie kaszle. Ciężko jej oddychać. Dziś nawet było jej ciężko jeść.Katar ma już długo. Syn ciągle przynosi coś z przedszkola i ją "obdarza". Już jej przechodziło, ale młody znowu coś przytachał z przedszkola i zaś to samo. Nie mogę jej wiecznie trzymać w domu.U lekarza byliśmy. Wcześniej brała krople, krople z antybiotykiem,psikałam Nasivinem.Chwila był spokój a teraz znowu.

Gość muskaaaaaaa
na same święta ja zaprawisz tym spacerkiem,lepiej daj sobie na wstrzymanie 2,3 dni az jej katar minie i dopiero idż,chyba ze cię zbawi ten spacer.Potem bedzie płacz ze w wigilie na pogotowie jeżdziłas bo dziecko ma 40 stopni gorączki.