Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek maluni

Czy mezczyznie tak samo ciezko jest wybaczyc zdrade jak kobiecie?????????

Polecane posty

Gość Mi_rabelek
Albo autorka zdradzi jeszcze raz bo przecież jak raz wybaczył to pewnie wybaczy jeszcze raz.

Gość robaczek maluni
nie wszysscy sa tacy sami. nie kazdy facet wybacza ale i nie kazdy nie potrafi wybaczyc. tak samo jest z kobietami:)

Gość NIIUN, musisz byc meska
ale staramy sie tu ustalic, z jakiego powodu ludzie wybaczaja. no wiec wlasnie z takiego, ze sa slabi. wola zyc w ponizeniu, niz wziac sie w garsc i zaczac od nowa, z kim innym i szacunkiem do samej siebie. a potem kobiety sie dziwia, ze faceci ich nie szanuja- a jak mozna szanowac babke, ktora wybacza zdrady, romanse? no jak?

Gość Mi_rabelek
Może masz racje ale jeżeli to jest świeża sprawa to nie cieszyłbym się na twoim miejscu ,że juz jest wszystko w pożądku . Czas pokaże i nie pisze tego złosliwie , może wam się uda.

Gość niiun
Wybaczają , bo " kochają tak im wygodnie boją sie odejść.

Gość Mi_rabelek
NIIUN, musisz byc meska - masz rzadko spotykane zdrowe podejście do tematu

Gość robaczek maluni
Może masz racje ale jeżeli to jest świeża sprawa to nie cieszyłbym się na twoim miejscu ,że juz jest wszystko w pożądku . Czas pokaże i nie pisze tego złosliwie , może wam się uda." tak to jest swieza sprawa, on wybaczyl . ale ja ciagle mam wyrzuty sumienia , zaluje ze to zrobilam, i zyje w stresie ze w kazdej chwili on moze peknac i poprostu zakonczyc zwiazek. Mowi ze tak nie bedzie , mimo wszystko kocha mnie i nie chce konczyc,,,mam nadzieje ze tak bedzie, ze nam sie uda:)

Gość NIIUN, musisz byc meska
mi_rabelek- dzięki. po prostu nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto mówiąc kolokwialnie "robi mnie w chuja". to nie jest miłość. robaczku maluni- a ja gratuluję ci faceta bez jaj :) nie martw sie, raczej nie przejrzy na oczy i cie nie kopnie. gdyby mial to zrobic- juz by zrobil. takze mozesz zyc spokojnie i dalej robic go na szaro :)

Gość robaczek maluni
raz zrobilam(nie zrobilam,bo nie zdradzilam fizycznie) zrozumialam ze zle sie stalo, bardzo zle ...wyciagnelam z tego wniosek i nie zrobie mu tego wiecej, kocham go tak naprawde dopiero teraz po tym co zrobilam i moglam go stracic(moge nadal) zrozumialam ze to moja prawdziwa milosc.....

Gość Mi_rabelek
Robaczku ja podejrzewam ,że Ty nawet wierzysz w to co mówisz , tylko jeżeli naprawdę kochasz swojego faceta to tej sprawy by nie było, takich rzeczy nie robi sie osobom , które są dla nas wszystkim. Z czasem poczucie winy minie i znowu zaczniesz szukać tych "motylków " gdzieś indziej.