Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakowka

Nie chce mi sie wierzyc, ze srednia krajowa w Polsce do około 3 tys

Polecane posty

Gość Smakowka

Kto pojdzie do pracy za takie pieniadze? Przeciez spawacz zarabia koło 5 tysiecy, podobnie kierowca. A informatycy i inzynierowie budownictwa to chyba z 10 tys.

no tak ale ile tych inzynierow spawaczów i informatykow masz w porównaniu do zwykłych pracownikow ktorzy zarabiaja cos około 1500-2000 zł : )

Tez nie wierzę w to. Mój mąż zarabia jakieś 100 tysięcy co miesiąc a w zlym miesiącu 40 i jak patrze dookola siebie to cala moja rodzina ma wypasione fury i jezdzi na malediwy

Gość wyrwichrust
weź przestań jennifer87 pieerdolić smutki o zarobkach swojego męża , normalny górnik w kopalni zarobi ponad 5000 - 6000 zł. miesięcznie a oprócz tego ma obiad w kopalni i ubrania robocze , ponadto otrzymuje 8 ton węgla dla siebie na zimę i trzynastkę , po skończeniu szichty jedzie robić prywatę, czyli instalacja kotłów C.O. lub instalacje elektryczne albo usługi spawalnicze , dodatkowe zajęcie przynosi większe dochody niż na kopalni razem z talonami na węgiel i czym się chwalisz , że mąż zarabia miesięcznie 40 tys. zł . wiesz co spieerdalaj jak najdalej , żegnam biedotę :)

Mój mąż jest elitą człowiekiem na poziomie a nie jakimś kilofarzem a ma perspektywy na wyzsze zarobki bo podpisal pare kontraktów i teraz bedzie mial dopiero pieniadze duze

Gość mojajajaja
jennifer to juz niedlugo nie beda jezdzic na malediwy bo niedluga maja je wysiedlac;-))

Gość dżenifer idź się
lecz co chwila co innego piszesz psychiczna jakaś jesteś, kasą to niech mąż na forum się chwali....a ty...cóż....

Gość wyrwichrust
jennifer87 jesteś głupsza niż konstytucja przewiduje , wypad z tego forum , kic, kic, kic jak zając ucieka przed wilkiem spadaj biedoto !

Gość ech........
nie zebym reklamował strone... www.moja-pensja.pl Sprawdzisz sobie ile tak naprawde zarabiamy :) Niestety 40% ludzi 1500pln Jakieś 30% 2000- 2500 max 10% > 5 tyś g.. prawada z tymi informatykami. Poza programistami i sgl nie zarabiają więcej niż 3 tyś. Podobnie niby inżynierowie budowlani. Mój kuzyn ma 10 lat stażu W MOSTACH!!! Wyjątkowa dziedzina. Ma 4,5 tys netto i jest tym pod nadzorującym budowy. Kierowca tira ok 3,5 do 4 tyś. PM ok 3 4 tyś Reszta jw... 2 tysiace jak jest 2,5 to uśmiech.

Gość dżenifer idź się
no właśnie pora do pracy iść bo ci odpierdala...

Gość HMS..SDSS..Petard
patologia to cię na świat w sabaczych jękach podała

Ech,proszę cie :d co to znaczy:Podobnie niby inżynierowie budowlani. Mój kuzyn ma 10 lat stażu W MOSTACH!!! we wsi Mosty? bo gdzieżeś ty widział coby w tym kraju mosty budowali? a jak juz zbudują to powinni dopłacić a nie pensję brać.

Gość wyrwichrust
ech........ to sprawdź zarobki informatyków w firmie Siemens Polska , każdy zarabia ponad 30 tys. zł. miesięcznie nie licząc boków a kontroler ruchu lotniczego nad Polską teraz już śpi na nocnej zmianie ale za chwilę na jego konto wpłynie 20 tys. zł. czy mam napisać ile zarabia kapitan LOT z licencją na Beaninga 767 ?

Gość wyrwichrust
tak jennifer87 czas do sklepu pójść i za kasą posiedzieć i trochę popracować za 1000 zł. miesięcznie i nie zapomnij założyć na zadek pampersa :)

Gość ech........
Mosty jedynie 3 uczelnie w Polsce kształciły w kierunku budowania mostów. A nawet ta która jego wykształciła już nie kształci. Przykro mi ludzie takie są realia... Zejdźcie na ziemie. Pediatrzy np zarabiają ok 3,5 tys pln. Nie kazdy lekarz zarabia nie wiem ile. Jedynie tacy co mogą otworzyć prywatny punkt. Np ginekolok, dentysta. 100wa od pacjenta albo 2. Anestezjolodzy sa wyjątkiem. Nie mają jak dorobić ale mają koło 4,5 tys. Żeby zarobić w pl 10 tyś. Trzeba a) kraść b) być politykiem patrz wyżej c) kierownikiem i to nie każdy kierownik tyle wyciągnie d) bardzo dobrym przedstawicielem medycznym zagranicznej firmy e) programistą f) mieć własną działalność Zejdźcie ludzie na ziemie

Gość kajotka 22222
może ktoś wie ile zarabia dyrektor oodziału firmy ubezpieczeniowej? w mieście 100tys

Gość ech........
Jeśli cie to interesuje siemens helthcere w serwisie płaci 3,5 tys netto. Wątpie ze tyle zarabia informatyk. Chyba że programista. Pilot też zarabia te 30 tyś. Ale ile masz tych pilotów w locie ?? 20??

Gość 787878787
Głupis! jest mnóstwo zajęć, ktore dają 10 000 :) I nie są to zadne z wymienionych przez Ciebie :)

Gość wyrwichrust
ech........ żeby w Polsce zarobić 10 tys. zł. miesięcznie to trzeba coś umieć a gdy ludziom pokażesz że coś umiesz i potrafisz to drzwi nie będą się zamykać :)

ciemnota, normalnie ciemnota az w glowie sie nie chce zmiescic. moj maz ma 100 tysiecy i zarabia uczciwie. Nie musi krasc. Ale patologia zawsze bedzie patologia.

Gość ale dyrektórów jest 100
oni zarabiają po 50 albo i więcej

Gość insinia w.
10 tys i więcej zarabiają programiści, project managerowie, product managerowie, kierownicy działów i instytucjach finansowych, mówię tu o warszawie

Gość słusznie, ż enie wierzysz
bo średnia pensja to ok. 3,5 tys. zł miesięcznie

Gość wyrwichrust
ech........ moi koledzy programiści w firmie Siemens Polska zarabiają spoko 30 tys. zł. miesięcznie ale jak wspomniałem, trzeba coś pokazać aby zarobić a nie w kasie Biedronki kod towaru zliczać :)

Gość ech........
ja jako doświadczony serwisant w sprzęcie medycznym i co?????????? Musisz znać 3 branże miminum biologia/ medycyna elektronika/ informatyka mechanika/ pneumatyka/ fizyka/ kinetyka I co zarobki jw. W szwajcari 30 tys franków.......... Jeszcze rok 2 dostane oferte i spier........... Więc sory. Ile jest pilotów?? ilu jest kontrolerów ruchu ?? Zejdź na ziemie... Programista to programista. Nie informatyk :)

Gość Gość
Przyznaj się jennifer, że leki przestały działać

Gość ech........
widzisz i co źle napisałem??? PROGRAMISTA w SIEMENSIE tyle zarabia a nie informatyk... Ty chyba nie rozumiesz co to znaczy klepanie kodu.. Do tego nie trzeba nic umieć trzeba mieć dar.. Dla porównania tester jak zarobi 6 tyś jest happy

Gość wyrwichrust
jennifer87 nikt tu o kradzieży nie wspomniał, że zarabia legalnie normalne pieniądze za swoją wiedzę i fachowość :)

Gość i want to believe
:classic_cool: