Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdiojdhu

luteina na wywolanie miesiaczki pomocy

Polecane posty

Gość jdiojdhu

witam dzis pani doktor przypisala mi luteine na wywolanie miesiaczki. i mam w zwiazku z tym pare pytan. musze brac po 1 dwa razy dziennie dopochwowo przez piec dni, na ulotce pisze. ze brac 7dni. dlaczego? wzielam rano jedna i potem mialam takie biala wydzieline, co to jest czy to rozpuszczona tabletka?? i czy to zadziala w zwiazku z tym? rano zrobilam trzeci test ciazowy 5 dni po terminie miesiaczki i wyszedl negatywny. lekarz mowi, ze strasznie sie stresuje i to dlatego mi sie opoznia. i ostatnie pytanie. okres powinnam dostac dopiero po odstawieniu leku czy moze wywolac sie take w trakcie stosowania?

Gość jdiojdhu
pomoze ktos?

BIAŁA WYDZIELINA TO RESZTKI TABLETKI, ALE NIE MARTW SIĘ- DZIAŁA :) WEŹ TYLE, ILE LEKARZ KAZAŁ. OKRES MOŻE PRZYJŚĆ ALBO W TRAKCIE BRANIA, ALBO PO ZAKOŃCZENIU, RÓŻNIE BYWA...

Gość jdiojdhu
a jaesli chce zbadac krew w labolatroium albo krwiodastwie to musz sie wczesniec umawiac na wizyte czy moge zajsc w kazdej chwili?

JEŚLI CHCESZ PŁACIĆ ZA BADANIE, TO W KAŻDEJ CHWILI, JEŚLI BEZPŁATNIE, TO ZE SKIEROWANIEM NP. OD GIN.

Gość jdiojdhu
a czy luteina wplynie na wynik testu?? mam nadzieje, ze nie :) pani ginekolog nie zrobila mi usg tylko ze stro normalnie zbadala, mowi, ze tesu :) zebym sie nie bala.