Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ponawiam temat o josefie szfapskim co został papieshem

Polecane posty

rany... widziałam lula że mi odpisałaś ale tu ocęzuraowali jak zawsze a więc ludzie słyszą co chcą usłyszeć... czyli może ja źle usłyszalam? (" niech bedzie powalony jezus chrystus) po co papiez sie sili na poliglote? nigdy nie bedzie mówić tak zayebiscie po polsku jak poprzedni niech lepiej ćwiczy włoski i hiszpanski

Gość HMS...DRR...Petard
ocęzurowali?

Gość Ej pani czkawka
czemu podałas te dwa profile w stopce? żeby zmylić moderatorke?

Gość Ej pani czkawka
Naprawdę?

no dobra przyznaje sie....tak naprawdę,to dlateog,że mam krótką pamięć i za jakiś czas bede chciała sie zalogowac na tamte i nie bede pamietała co i jak 😭 :o :(

Gość zezowata baba
a o co chodzi z tym Benedyktem?

Gość sroxa dla sossssa
tamten papież faktycznie lepiej mowił po polsku

Gość Ej pani czkawka
Czkawka ty jesteś taka zarąbista że jak cię widze na kafe to się uśmiecham :D

Ej pani czkawka Czkawka ty jesteś taka zarąbista że jak cię widze na kafe to się uśmiecham AKURAT :D zaraz mi pewnie napiszesz że sie tylko nabijasz :classic_cool: już ja znam te washe numere :( 😭🖐️

napisalam, ze latwiej jest mu po polsku powiedziec co tak naprawde mysli, niz po lacinie, angielsku czy niemiecku - te jezyki zna wiecej osob a babcie i tak slysza to, co chca uslyszec (czyli, ze one uslyszaly niech bedzie pochwalony ... ) malo kto zwraca uwage na taki szczegol, wiec one uznaja to za zwykle przejezyczenie(jezeli zauwaza), a ty uslyszalas to, co on mysli.

a o benedykta chodzi że powiedział dzisiaj w radiu NIECH BEDZIE POWALONY JEZUS CHRYSTUS! powalony :O radio maryja powinna go ukarac

czyli że miał frojdowskie przejęzyczenie w języku polskim ? dziwne...ale nie uważacie (pytanie do osob religijnych jak ja ) że na papieża powinni wybierać kogoś kto zna język polski?

Gość Ej pani czkawka
Nie,naprawdę cię lubię chociaż nie znam cię osobiście.Widać że jesteś spoko babka z fajnym humorem :D

Gość Ej pani czkawka
ps. to ja mimimimi ale się ukrywam :classic_cool:

i zeby mial obywatelstwo polskie (to sie teraz iczy w swiecie) a stolice apostolska przeniesli do polski :D na szczescie mnie to nie dotyczy

a no jesli serio to miło mi [rumieni sie] dzieki 🖐️ wracając do papieża - wybrali go tylko dlatego że znał parę słów po polsku bo obcował z naszym Papieżem made in Poland...tamten Papież to był Ktos.... taki że chciałoby sie przytulić i nakryć kołderką a ten? w ogole nie budzi u mnie dziadczanych uczuć

Gość Ej pani czkawka
Poruchamy się? :classic_cool:

serio mimimi ? :D :D przed kim ukrywasz i co? :classic_cool: jak tam dziki i psy? dzisiaj widziałam psa jak srał i mialam nawet o tym napisać anonimowy donos na srudelka ale zapomniałam

no można by sie poruchać skoro moderatzja śpi :classic_cool: n nie no stoleca apostolska tu to nie aż tak...chociaz te pajacyki fajne mają odzienie (te halabardy nie wiem jak oni sie zwą ? armia papieska?) ale Polska jako Mesjasz Europy ostatni Bastion Maryi... aa NIemcy to przecie judasz izareala

Gość mimi ohasłowana
Oni mnie ciągle hasłują bo ich wyzywam :( :D

a przecie byłam na innym topiku toś mnie udała że nie widzi ! jakos woolalam sie ostatnio nie logowac zeby znowu bana nie dostacza dużo użerania...latania pozniej po instutcjach odbanownych i poza tym spalam i gadalalm z tą pizdunią co mnie szpiegowała (a że ona też ma dostgep do kafe to nie moglam pisac) :(

Gość mimi ohasłowana
Jak myślisz za jakiś rok mnie odblokują? :(

też nie lubie tych ciulersów co tak hasłują idiotycznie dlatego ohasłowam sie sama :classic_cool: 🖐️ no to nie ja sluchalalam ale moja Mateczka....niestety ma bzika na tym punkcie i codziennie punkt 18.45 audycja z radia watykańskiego na radiowej jedynce :O :O :O :O

Gość mimi ohasłowana
Nie wiedziałam że to ty pewnie :o Co zrobiłaś że cię odblokowali? :P

z odblkowaniem to nie wiem :o mi jednego nicka odbanowali nagle po miesiącu albo dwóch znienacka, ale znam osoby które już z rok czy dwa temu odeszły zostawiły nicka i nie da se nic zrobić..mam nadzieje że Ci odblkoują bo wiem ile znaczy utracony nick :( (a zwłaszcza te nabte posty które napawają mnie dumą :classic_cool:)