Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między niebem a niebem

to jest miejsce na zmiany

Polecane posty

zakładam temat dla wszystkich, którzy chcieliby coś zmienić w swoim życiu. Zacznę od siebie: - schudnąć (zrzuciłam już 6kg, zostało 4kg do zrzucenia) + wszystkie dodatkowe rzeczy typu- ćwiczyć, zdrowo się odzywiać itp -zadbać o siebie (ciut opalenizny, fryzjer, nowe ubrania w miarę mozliwości, zawsze zadbane włosy, paznokcie, ogolone łydy i inne miejsca :)) -wiecej optymizmu, mniej przejmowania sie pierdołami wcieliłam to w zycie 3 mce temu i powiem wam że działa, ale trzeba chcieć, a wy czego chcecie, co planujecie, do czego dążycie????

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
Gratuluje pomysłu i detrerminacji.ja chciałabym zmienic prace, zrzucic ca 10 kg, nie zamartwiac sie rzeczami, na które nie mam wpływu i cieszyc się z dobych chwil w życiu>tak sobie od czasu do czasu obiecuje,że zmienię nastawienia do świata i ludzi, ale mój wrodzony pesymizm zawsze prędzej czy później bierze górę.Mam nadzieję,że Tobie udasie zrealizowac wszystkie punkty programu i trzymam za Ciebie

ja jestem optymistką, czasem na granicy wariactwa hehehe sukcesy mnie motywują, a porażki uczą :)

hmm czy nikt sie nie podzieli swymi planami zmian?