Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milirindi

maja 180 cm wzrostu i chodzą w takich obcasach ;( a ja mam 174 i się , czuje mał

Polecane posty

Gość milirindi
tego że jestem za wysoka i wygladam jak żyrafa;( wszystkie dziewczyny wokoł drobne małe a ja? co z tego ze jestem szczupła zgrabna jak czuje sie jak jakich babochłop;:(:(:(

sama siebie ograniczasz 🖐️ jakbyś chciała to byś założyła, bo na przeszkodzie stoi tylko Twoje zaściankowe myślenie... nie rozumiem takiego toku myślenia...

Gość 177mam
E tam, nie przesadzaj! Ja mam 177 i spokojnie na 10cm biegam ;) Tylko nie na platformach, bo zwyczajnie nie lubię ;)

Gość milirindi
jak bede takie buty zakładać zaraz będą mowić patrz jaka wysoka;( moj fabet ma jakies 179 / 180 bede wyzszaaa;((:(:(:(:(:(

Gość 177mam
Dzięki! :)

Gość Agata Wilanów
Ja niestety mam 186 cm wzrostu i też wstydzę się chodzić w obcasach, bo wyglądałabym jak jakiś King Kong :(

to nie zakładaj i marudź dalej :O chociaż tu raczej nie chodzi o wzrost sam w sobie, tylko przyciąganie uwagi. skoro nie lubisz się wyróżniać, zostań w tłumie 🖐️ mam podobny wzrost i najwyższe szpilki które zakładam to 16cm 🖐️ do tego czuję się w nich bardzo kobieco i sexy, kwestia podejścia :P

Co ja mam powiedzieć jak mam 164 ??? ;d Ja tam jestem zadowolona ze swojego wzrostu przynajmniej wyglądam jakoś przy facetach

Narzekacie na wzrost wage włosy nosy paznokcie durne baby zamiast cieszyc sie i akceptować siebie to wy tylko gadacie głupoty. Każda kobieta jest piękna.

Ja nie wiem kurcze, każdy ma swój ideał to co znajdziesz faceta i on będzie wolał rude to się przefarbujesz ?? Co kogo obchodzi opinia innych i niskie i wysokie kobiety są piękne i powinny nosić co im się podoba więc autorko tematu wkładaj szpile i śmigaj : )

Gość yhhikui
To jak wy znajdujecie wysokich facetow skoro macie po 180cm i jeszcze zakladanie ponad 10cm szpilki. Moj maz ma 187cm i wyroznia sie wzrostem, wiekszosc facetow jest zazwyczaj od niego nizsza.

-Bambino- Ciebie to chyba żadna nie chce skoro tak mówisz :)

Gość Agata Wilanów
Ale 186 cm to chyba jednak za dużo, żebym mogła chodzić w szpilkach :(

Gość 4554453534
A ja mam 160 i czuję się mega kobieca :D

Gość milirindi
to się ciesz :(

Gość rwerwkuhd
"mam podobny wzrost i najwyższe szpilki które zakładam to 16cm : To musisz wyglądać strasznie kurewsko :) Ale z twoim wytapetowanym ryjem to by się nawet zgadzało

Gość pijany kjójiićek
makijaż robię pędzlem malarskim :classic_cool:

Gość pijany kjójiićek
dla pewności robię warstwę z gipsu :classic_cool:

Gość pijany kjójiićek
a później siateczką na szybkości i boom - twarz gładka jak pupa niemowlaka :classic_cool:

Gość pijany kjójiićek
myślicie, że ta tajemna sztuka robienia makijażu pozwoli mi poderwać sosssssa ? :classic_cool: