Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18nastolatka-x

Wolę starszych mężczyzn

Polecane posty

Gość 18nastolatka-x

Witam, mam 18 lat i chyba jestem inna niż moje rówieśniczki -chociażby z mojego środowiska. Wszystkie mają chłopaków takich -rówieśników , 2 lata starszych , max , 5 lat starszych. Jednak ja wolę takich 35 latków - 40 latków. Nie wiem dlaczego tak mam, jak podrywał mnie młodszy chlopak to uważałam to za żenadę,że ja nie będe bezpieczna przy nim itp. A ja tam się rozmarzyłam ,ze mogę mieć takiego męzczyznę pracującego gdzieś, potem przychodzimy do domu ,czuję się bezpiecznie, bo przy takich facecie tylko czuje się tak. Nie wiem co mi jest , pomocy;(

Gość mysle ze masz problem zwiazany
z tym,że nie masz ojca?

Gość 18nastolatka-x
Mam ojca. Nie widzę jednak z tym nic wspólnego;/

Gość Ruda Krysia
Mam tak samo i jestem w Twoim wieku. Gówniarze mnie nie interesują, ja lubię zaradnych, dojrzałych mężczyzn, przy których mogę się czuć jak dama. A takie leszczyki to mogą mnie cmoknąć :)

Gość 18nastolatka-x
Fajnie- masz zeza , zauważyłam ;p

A ja zauważyłam, że ty nie zauważyłaś, że to nie jest moje zdjęcie.

Gość 18nastolatka-x
A kogo niby>

Gość no ale widac, ze cie cos
Gówniarze mnie nie interesują, ja lubię zaradnych, dojrzałych mężczyzn, przy których mogę się czuć jak dama. A takie leszczyki to mogą mnie cmoknąć no, bo taki pryk to zarobi a nie takie leszczyki zaraz po szkole nie?

Gość Ruda Krysia
"no, bo taki pryk to zarobi a nie takie leszczyki zaraz po szkole nie? " Przecież ja nie będę go utzrymywać.:O Musi mi zapewnić jakieś godne warunki do zycia skoro chce ze mną być. Ja za to nie będę płacić, co najwyżej mogę się dołożyć. Dla takiego gówniarza to nawet wyjście do kina to wielki wydatek:O Kiedyś spotkałam się z jakimś nędznym studencikiem. Myślałam, że jest cool. Zaprosił mnie na piwo. Powiedziałam, że zapłacę za swoje, nawet nie zaproponował, że to on zapłaci :O przecież mnie zaprosił! Pieprzony gnojek! Nie cierpię takich :O

Gość Samotny28l
PRzywracasz mi wiarę w kobiety :*

Gość Ruda Krysia
4 zł było mu szkoda na mnie! Z czym on do mnie startował? No powiedzcie? Oczywiście zakończyłam tą znajomość jak najszybciej, już nie mam z nim kontaktu. Ahaa i jeszcze jedno jak się umawialiśmy to pisał do mnie z bramki internetowej smsa, bo oczywiście na koncie zero. Pieprzony menel.

Kurdę, mój facet jest studentem. No w sumie w poniedziałek broni licencjat. NIGDY mi nie pozwolił zapłacić za siebie. Poza tym nie zamierzam się uzależniać finansowo od faceta. To upokarzające dla mnie. Jednak każdy ma swoje poglądy na życie, więc nie będę się tu dłużej produkować.

Gość Ruda Krysia
To co zrobił ten studencik to mnie odepchnęło od niego na długie kilometry. Zaprasza, a potem szkoda mu za mnie zapłacić. I nie chodzi o to, że mnie było szkoda pieniędzy, ale chodziło o gest i jakąś kulturę. A jak rozmawialiśmy to nawet w oczy mi nie patrzył, tylko na podłogę. Nie wiem czy się wstydził czy co. Nie dość, że jakiś nieogarnięty finansowo to jeszcze speszony jak dziewica.

Gość Pan35latwolny
Krysiu czuję, że masz temperament jak prawdziwa samica, brałbym się dzień i noc

Gość 18nastolatka-x
Ruda Krysia- 1000% zgodności , widać mądra jesteś:)i szanujesz sie

Gość Ruda Krysia
Tak osiemnastko, my wiemy co dobre i nie jesteśmy takie głupie, by pchać się w związek z jakimś gnojkiem z mlekiem pod nosem by potem żyć w nędzy i rozpaczy.