Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CEBULARZ Z MAKIEM

GDZIE WLUBLINIE WYDAJA ZYWNOSC?PACZKI?WIE KTOS?

Polecane posty

Gość CEBULARZ Z MAKIEM

Witam, moze ktos sie orientuje gdzie wydaja zywnosc w LBN>? typu makarony, ryz, mleko?znalaazlam sie w tragicznej sytuacji i kazda pomoc bedzie mi ulga a nie mam pojecia gdzie sie zglosic. z nwetem przyjdzie sie tez pozegnac dla oszczednosci, lekow tez juz nie wykupie wszystykich ale co tam.

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
uuup up moze ktos z was korzysta ztakiej pomocy i moglby mi cos doradzic?chodzi mi glownie o mleko i konserwy, mam male dziecko:(

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
naprawde nikt sie nie orientuje??to wg was taki straszny wstyd ?

Gość kola-kola
http://www.mopr.lublin.pl/ tutaj znajdziesz potrzebne informację, oraz nr telefonu kontaktowego do placówki znajdującej się najbliżej ciebie

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
oki, dziekuje i co wystarczy zadzwonic i spytac czy trzeba isc, bo mam teraz dziecko chore i nie bardzo mam jakw yjsc z domu tylko po info

Gość kola-kola
spróbuj zadzwonić powiedz jaką masz sytuację- oni są właśnie po to żeby pomagać ludziom

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
nic nie ma na temat wydawania zywnosci./////...juz bardziej troszcza sie o rumunow i buduja im mieszkania spcjalne, akurat kolo mnie....a ci potem w lidlu pelne kosze wywwoza...a polacy suche bulki, chleb i najtansze parowki....taka jest polska socjalna pomoc....eh nie moge same lzy mi kapia chyba sie za cyganke przebiore hehhe to mi dadza jakas paczke:/

Gość kola-kola
to jest tzw. państwo prawa platformy obywatelskiej, spróbuj zadzwonić

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
tak wlasnie zrobie dziekuje Ci serdecznie:)

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
jak PIS rzadzil bylo to samo:/ wszyscy sa dobrzy u koryta

Gość kola-kola
ale nie wszyscy są tak chamscy i zuchwali jak obecna ekipa kolesiostwa. Pozdrawiam i życzę powodzenia. ps. pis nie rządził, bo nie miał większości, tylko został przez PO skazany na tragiczną koalicję PIS-Samoobrona-LPR

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
powiem ci tak: wszystko mi jedno tak naprawde,. kto tam jest "na gorze", bo nic to w mojej sutuacji nie zmienia. skonczylam studia magisterskie, nie mam pracy. Orzeczono mi umiarkowany stopien niepelnosprawnosci i calkowita niezdolnosc do pracy przy jednoczesnym pozbawieniu renty socjalnej. moj miesieczny dochod wynosi 153 zl zasiolku pielegnacyjnego. I TYLE!!!

Gość kola-kola
przykro mi, nie jestem w stanie Ci pomóc, mam nadzieję, że Twój los się odmieni. Tylko tyle mogę napisać.

Gość CEBULARZ Z MAKIEM
dzieki serdeczne, lubie chleb z cebula wiec jak dla mnie jest oki, chodzi mi tylko o mloda:)pozdro serdeczne

Gość kola-kola
mam jeszcze jeden pomysł. W lublinie działa duszpasterstwo akademickie UMCS, w kościele garnizonowym przy al. racławickich. Jest tam mnóstwo młodych ludzi i w okresie świątecznym zawsze były organizowane zbiórki żywności wśród wiernych dla ludzi będących w potrzebie. Pracują tam młodzi, przyjaźni duchowni, jeśli się tam zwrócisz na pewno nie odmówia pomocy i zrobią wszystko co w ich mocy by zapewnić żywność i inne podstawowe artykuły.

Katolickie Stowarzyszenie Pomocy Osobom Potrzebującym "AGAPE" ul. Bernardyńska 5 20- 109 Lublin tel./fax (0-81) 534-38-87 tylko najlepiej się tam przejść osobiście i się spytać o możliwości pomocy.