Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w34gtgy

Kocham dziewczynę z którą nigdy nie będę

Polecane posty

Gość w34gtgy

Czy ktoś z Was też jest zakochany w kimś z kim nigdy nie będzie ? Ja tak mam od 7 lat, kiedy pierwszy raz ją poznałem, to była siostra mojej koleżanki i poznałem ją zupełnie przypadkowo.Parę razy w życiu z nią rozmawiałem i tak dalej ale nic więcej, bardzo mnie pociąga fizycznie jest idealna dla mnie.Do tego ma fajny charakter i to dziewczyna z którą bym chciał dzielić życie ale to kompletnie nigdy się nie stanie.Ona ma swój świat, swoje życie, swoich przyjaciół, ma taką stałą paczkę i z nią się spotyka i tak dalej.W dodatku wątpię że jestem w jej typie bo nie raz sugerowałem jej że mi się bardzo podoba ale ona to po prostu ignorowała i pokazywała że nie jest mną zainteresowana.Nie ma kompletnie szans na to żebym z nią był a ja myślę o niej każdej dnia, jak przeglądam jej zdjęcia na faceboku to mam ściśnięty żołądek, jestem o nią zazdrosny :( Trwa to 7 lat !!!

Nie strasz mnie :( Oby mnie takie coś nie spotkało, bo też jest ktoś na kim mi zależy a z kim nigdy nie będę. Nie chcę żeby to tak długo trwało!

Gość a moze uwierz ,ze z nia
bedziesz

Gość tak myślę.........
To nie jest miłość, a zauroczenie. Miłość jest wtedy, kiedy dwie osoby są ze sobą, jest im razem dobrze. To nie może być jednostronne, kochasz wyobrażenie o niej, jesteś z nią zachwycony, ale nie wiesz, jak by Wam było razem, czy ona wtedy rzeczywiście byłaby taka idealna. Masz dwa wyjścia: albo spróbuj się do niej zbliżyć, zaprzyjaźnić, a w końcu spróbować czegoś więcej. Znam taką parę, obecnie małżeństwo, że oni przyjaźnili się parę lat, ona nie była przekonana, nie podobał jej się, a mimo to w końcu go pokochała i teraz są bardzo szczęśliwi. Jeżeli to się nie uda, to radzę się od niej oddalić, zerwać kontakt, żeby nie myśleć.

A moze ,popatrz na to z innej strony, moze bez przyjaciol w codziennym zyciu wcale nie bedzie taka idealna, kazdy ma jakies wady, pozatym skoro 7 lat to trwa to ona nie jest glupia widzi to ze podoba sie tobie, albo woz albo przewoz masz zamiar kolejne 7 lat do niej wzdychac ? powiedz jej ze ci na niej zalezy jezeli ona nic z tym nie zrobi to jej powiedz DZIEKUJE DOWIDZENIA i zacznij szukac sobie normalnej dziewczyny , chyba jest ich na tym swiecie troche wiecej

Gość golesssss
ja nie kocham, ale wspominam juz 8 lat :( mamy oboje poukladane zycie. nigdy nie bedziemy razem, to pewne. ale codzień jest w myslach. i czasami w snach.