Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna anna23

chcę się wyprowadzić a rodzina 'ryje mi psychikę'

Polecane posty

Gość panna anna23

chciałabym się w końcu wyprowadzić bo mam ciągłe spięcia z ojcem o mojego faceta bo 'za dużo czasu z nim spędzam'. a co mam robić po pracy? studia już ukończyłam, co prawda inżynierskie ale mi magisterka nie potrzebna. tak więc kończę pracę o 16, o 16:30 jestem w domu i co mam robić? chłopak studiuje jeszcze więc widujemy się zawsze w weekendy i w tygodniu we wtorki i czwartki. babcia też chodzi i gada, że chcę ojca samego zostawić (jest wdowcem) i powinnam w domu być. no ja pierdole, nie jestem jego kobietą tylko córką która wyfrunie z gniazda bo taka jest kolej rzeczy. zresztą chciałabym już zamieszkać z chłopakiem a tak to nawet na noc nie mogę u niego zostać bo ojciec się burzy. ciągle słyszę (odkąd powiedziałam że od nowego roku zamierzam wynająć mieszkanie), że sobie nie poradzę i wrócę z podkulonym ogonem. co myślicie?

Gość Prowokacja prowokacja
mia.łam to samo, wmawiali mi, że źle robię. Że sobie nie poradzę jak zobaczę jakie życie ciężkie i drogie. I co? Wyprowadziłam się i sobie dobrze radzę, odżyłam, jestem szczęśliwa:)

Gość panna anna23
dodam że ojciec mnie rucha