Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiemtak

czy sare baby powinny brać udziałw X FAKTOR?

Polecane posty

Gość powiemtak

oglądam w tvn zapowiedź drugiej edycji , poza młodymi pchają się stare baby . Rozumiem, że się nudzą ale tak naprawdę to czy im nie jest wstyd? wczesniejsze inne programy pokazały, że ci ludzie , nawet jak mają głos, to i tak w końcu są błaznami. Telewizja jest bezwzględna aon bardziej naiwni niż dzieci

Gość niedzwiedzio
ja mam polewke z takich pan małgos i innych 50+ , tylko zawracają dupe bo chyba nie myslą ze ktos im płyte wyda. Widziałam ten kawałek jak jakaś gada o pokorze:-) o mamo czy ona wie co to pokora, a ten drugi zdługimi, siwymi włosami następny do golenia:-)

Gość siostro tlen
to nawiedzeni dajcie im w spokoju naoddychać sie szowbizu, zaraz walnie ckliwą historyjkę o śpiewniu na ulicy czy w jakiejś innej piwnicy a jej pasją w zyciu to śpiewanie,zal.pl

Gość marleno434
a dajcie im spokój niech se podrą ryja w tvn sąsiedzi zobaczą, dzieci beda mówic "to ten z x faktor" no ludki co wam zlezy niech mają. Za ich czsów tylko ocet był to kiedy jak nie teraz.

Gość leee nalot
stare rury lecą na czesia bo on kiedys powiedzał ze taką stukał

Gość bank propozycja
stary dziad pewnie bedzie miał branie w spozywczaku a stara baba moze potem w kosciele albo w delikatesach kolendy spiewac

Gość ewewq3
to są amatorki i mają prawo

Gość ewewq3
ale jak spiewa po weselach to nabank ma x faktor:-)))))))))))))))

Gość try trak
te dwie tez lekko nawiedzone, tam chyba większośc myśli na swoj temat ze są gwiazdami

Gość beyerfayer
ja tego nie oglądam , teraz to jest już lipa ani Szpak ani Gienek nie są warci tego całego zamieszania a co dopiero staruszki z ambicjami nastolatków

Gość beyerfayer
ludzie oglądają te programy dla jurorów więc i tak nie ma co się podniecać uczestnikami

Gość a moja znajoma
brała udział w precastingu i mówiła że w tym roku jest większa szansa bo mało ludzi się zgłosiło

Gość ktoś odgrzewa stare tematy
bez przesady dałnów nie wpuszczą na wizję chyba że dla jaj kompletne zjeby odrzucają na etapie pierwszym , jak ktoś costam umie to przejdzie ale costam to nie ma x faktor , jak stary nie osiągnął nic wcześniej to niby czemu teraz ma nagle być ukrytym talentem. Chyba że wcześniej pracował w rzeźni czy fabryce guzików ale jak śpiewa po weselach to na nutach się zna