Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirlena

Kuchnia w małym pomieszczeniu. Poradźcie proszę.

Polecane posty

Gość mirlena

Mam w domu pomieszczenie o wymiarach około 2,5m na 3 m. Chcieliśmy tam zrobić kuchnię tylko boję się, że będzie ona za mała i najzwyczajniej w świecie nie będzie miejsca na cokolwiek. Patrzyłam za meblami i w brw są meble do małej kuchni w dość przystępnej cenie. Tylko słyszałam, że nie są one solidne. Do tego mała lodówka, mały stół z krzesłami itp. Powiedzcie mi czy to pomieszczenie nie jest za małe? Bo ja niby wiem gdzie i co można by było ustawić, ale jednak obawiam się, że jak już się wszystko ustawi to będzie bardzo ciasno. Poradźcie mi proszę.

Gość mirlena
Zapomniałam dodać, że koło okna jest ścięcie pod kątem 45 stopni tak od połowy ściany, ale nie wydaje się ono duże. Mogłoby być tam miejsce na stół.

Gość marshalka 25
matko, wszystko można zrobić ale nikt ci przez kafe nie zrobi projektu:( udaj się do jakiejś pracowni/stolarza, który robi meble na wymiar, zmierzy twoje pomieszczenie i coś zaproponuje

Gość mirlena
Nie oczekuję, że ktoś mi zrobi projekt. Chodziło mi tylko o opinie osób, które może same miały lub mają małą kuchnię. I jeżeli jeszcze mogę prosić to o opinię na temat mebli kuchennych z brw.

Gość maturks4
Kuchnia 7,5 m2 to może nie luksus, ale przy mądrym rozplanowaniu wejdzie nawet średnia, nie mała, lodówka. Fachowiec potrzebny. No i ile osób w domu? Bo może jednak zrezygnować z kącika jadalnego

Gość mirlena
W domu jest nas 2 dorosłych i synek 10- miesięczny.

lodówka duża musi być, nie żadne tam pierdółki z jedzeniem niestety trzeba sie z kuchni wynieść maksimum szafek i blatów, minimum odkrytych półeczek