Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdt6yu56u

NIby wszystko ze mną super a nie mogę za cholerę znaleźć dziewczyny :(

Polecane posty

Gość rdt6yu56u

Jakim cudem widzę normalne naturalne ładne dziewczyny idące za rękę z totalnymi prostakami a ja jestem przystojny mam zagraniczną urodę, wysoki, ubieram się w dobre i drogie ciuchy a każda laska mnie spławia ? Piszę ładnie grzecznie z kulturą do dziewczyn i chcę się z nimi umówić a w zamian za to dostaję "nie !! nara", chrzań się" itp :( Moje koleżanki się dziwią że to niemożliwe żeby taki chłopak jak ja nie miał dziewczyny, każda mi gada że na brak powodzenia to pewnie nie narzekam a tu jest jak jest.Jakim cudem mam takiego pecha :( ja nie wymagam wiele, nie marzy mi się blond cycata piękność tylko zwykła szara myszka a nie jest mi to dane:(

Gość SKAAAADJESTES
SKAD JESTES

Gość onaona89
a moze chodzi o charakter ?

Gość I2skitzo
może jesteś ciapaty?

Gość rdt6yu56u
Nie jestem ciapaty, nie jestem ciepłą kluchą, jestem 100% facetem z krwi i kości w dodatku podobno nie byle jakim.Moje kumpele które są zajęte nie raz za przykład swoim chłopakom, mężom stawiają mnie.Potrafię się zachować a jak kocham to całym sercem.Chciałbym mieć normalną szarą myszkę a nawet takie na mnie leją i się im nie podobam, ciągle tylko słucham że nie jestem w ich guście albo że mam spierdalać.

Gość ida29
ja mam podobnie ale z tym ze nie moge znalesc chlapaka, kazdy mowi ze jestem ok i fajna kumpela ale nic wiece

Gość rdt6yu56u
Wszyscy mi w kółko gadają że z moim charakterem i wyglądem mógłbym mieć każdą a ja kurwa nawet nie mogę znaleźć szarej myszki !!!!

Gość onaona89
moze po prostu boja sie zbyt dbajacego o siebie chlopaka, mysla,ze jestes jakims lalusiem?

Gość onaona89
ida29 no wlasnie, to jest ten problem, znajomi mowia ze jest ok, ze dziwia sie czemu jestes sama itp a tak na prawde mi tez ciezko kogkolwiek znalesc ;/

Gość rdt6yu56u
Żaden ze mnie laluś, jestem surowym facetem, owszem dbam o higienę ale bez przesady..Wkurza mnie to że każdy oczekuje ode mnie więcej bo niby jestem super i wyglądam Bosko a ja jestem zwykłym szarym facetem który nawet nie potrafi sobie znaleźć szarej zwykłej dziewczyny.

widocznie masz urode przystojniaka który zalicza i porzuca i one sie ciebie boja wiec wola sie od razu pozegnac niz potem plakać w poduszkę gdy je porzucisz :D

Gość katork wer
ile masz lat?

Gość rdt6yu56u
To to że jestem przystojny mam 188cm wzrostu oznacza że żadna ze mną nie chce być bo się boi że ją zaliczę i zostawię ?

Gość onaona89
oto mi chodzi, taki stereotym,ze jak facet zadbany i przystojny to na pewno kobieciarz itp. a to nie zawsze jest prawda.skad jestes? ile masz lat ?

Gość dlaczego no???
to poszukaj kogos na sympatii czy czyms podobnym

Gość EFTA
a ja mam to samo..:-( Znajomi mi mówią, że taka kobieta mogłaby mieć każdego, jest tak fantastyczna że drżyjcie narody a ja?jestem sama..;-(

Gość kwartnik
zrób sobie na twarzy kilka cięć żyletką i na rękach też jakąś szachownicę to przylecą na skrzydłach orłów i będą pytać skąd to masz ? chodzi o to, że wyglądasz jakbyś nie miał żadnych wad a kobiety nie lubią takich, jak facet ma konkretne wady i pije, pali, ćpa lub daje w żyłę to kobieta się chce spełnić jako kobieta i Matka Teresa aby wybić facetowi z głowy te wady i męczy się z takim do emerytury kapewu ?

Gość onaona89
albo pokaz swoje zdjecie :P

Gość katork wer
pieprzycie i tyle, nie ma reguły, po prostu taka karma, może to się zmieni, teraz nie jest twój czas

Gość rdt6yu56u
Ja mam 27 lat i jestem z Bielska Białej, Śląskie miasteczko pełne ładnych dziewczyn ale tak jak mówiłem mam pecha nieprzeciętnego.Nie wiem co ze mną nie tak, ja naprawdę nie mam wygórowanych wymagań.To moi koledzy niektórzy którzy piją, ćpają i żyją z bezrobocia mają większe wymagania co do dziewczyn niż ja.Raz kumpel się mnie pyta która Ci się podoba i kiedy wskazałem na taką szarą myszkę która siedziała z koleżankami to wszyscy wybuchli śmiechem że taka laska się mi podoba.

Gość onaona89
troche daleko...

Gość kwartnik
nigdy nikomu nie przyznawaj się że mieszkając w Bielsku-Białej jesteś 'ślązakiem' , jak widzisz dziewczyny widzą że kłamiesz i dlatego uciekają :)

Gość rdt6yu56u
Czasami się już załamuję serio :( Mam 27 lat i nawet mnie nie stać na to żeby z jakąś szarą dziewczyną być.Jak widzę dookoła z jakimi prostakami puszczają się moje koleżanki a większość z nich to prześliczne dziewczyny to gotuje się we mnie taka nienawiść i zazdrość że nie mogę tego opisać ;/ Zadaję sobie pytanie jakim cudem burak cham i prostak dotyka i całuje taką ślicznotkę a mnie nawet szare myszki olewają.

Gość rdt6yu56u
@kwartnik a to co może Bielsko Biała nie należy do Śląska ?

Gość onaona89
pokaz swoje zdjecie ;)

Gość kwartnik
Bielsko-Biała nawet swoją architekturą nie pasuje do Śląska , a co może zaprzeczysz ?

Gość wosk to jakas sciema
caly czas tylko piszesz o szarych myszkach...dziwny jakis jestes...szara myszka to szara myszka tamto...kup sobie szara mysz i sie na nia patrz...moze taka Twoim zdaniem "szara myszka" po prostu ma taki styl bycia itp ale w glowie ma cos innego niz randki itp. Myslisz ze jak dziewcyzna ejst skromna to na kazdego faceta poleci. Trzeba sie troche wysilic wiesz? Na mnie np. po tym co piszesz dobrego wrazenia nie zrobiles.