Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VaVa2222222222

TUSK WOZI PRZYSZŁEGO ZIĘCIA SAMOLOTEM

Polecane posty

Gość jadwiga46
Co za obrzydliwy wstrętny wredny chamski .................... TUSK !

Gość znajomy z sylwestra
słyszałem że dziś Hanna G-W rozdawała ciepłe jedzenie biednym warszawiakom, tłumy walily do niej drzwiami i oknami..

Gość kokoszza
skurwysyny cholerne

Gość to po prostu straszne
samolot powinien poleciec pusty a chłopak Kasi powinien z chorą nogą zasuwac pociągiem. wtedy byłoby ładnie i jak po pisiowemu. to nie jest w porządku jak było w porządku jak arabski handlarz bronią latał naszym rządowym samolotem który pozyczył mu Lech Kaczynski.

ja pamietam jak kaczynski goscil na helu kochanka swojej zameznej (z kim innym) wowoczas corki;-))) widac taka tradycja polskich wl;adz;-)))

Gość zyta wróóóóóóóóóóóć
A ja słyszałam, że tvn płaciło za kampanie niejakiej Hanny.G

mnie tam smieszy i tusk i smieszy(l) kaczynski - ot takie dwa chlopki roztropki z jednego podworka;-)))

Gość to nie to samo
co dwa razy w tygodniu loty helikopterem Lecha Kaczyńskiego a to z bratem a to kimś innym na Hel. bo to było słuszne a to co robi Tusk jest nie słuszne

Do końca panowania Kwaśniewskiego jeszcze to wszystko jako tako wyglądało. Potem tak się rozpanoszyli, że umiaru już nie znają.. ale to się skończy. Wcześniej czy później skończy się.

no bo tak sie konczy jak sie wpuscy "cholote" na "salony" choc kaczynscy sa/byli zawsze bardziej zabwni;-)))

Gość nie ma jak prawcia
rosalinda ma rację. wszystko rozkradną

"co dwa razy w tygodniu loty helikopterem Lecha Kaczyńskiego a to z bratem a to kimś innym na Hel. bo to było słuszne a to co robi Tusk jest nie słuszne" Pewnie dlatego, że Kaczyński robił też coś dla ludzi i dla kraju a Tusk zajmuje się tylko wyprzedawaniem Polski i okradaniem Polaków.

Gość i tak to mało wazne
a Tuska dziadek był w Wehrmachcie.

Gość no robił dla kraju
latał helikopterem na Hel. narobił się chłop że hoho. no i jeszcze wykłócał się o samolot oraz z Tuskiem o krzesło na szczyt na który nie był zaproszony. po łokcie się urobił.

Gość inga562222
obstawiam wkurzenie ludu, masowe strajki i zamieszki, i to niedlugo

Gość a co robił dla
ludzi? bo nie słyszałem.

Gość tak obstawiaja już
od czterech lat:D

Gość urszula19
Czy służba też z nim lata ?

Gość natazsejomeimi
życze im wszystkim żeby zdechli jak psy ....... rzucam klątwe najpierw umrze ktoś bliski od J.P (wiecie kto to? ) no to jego dziecko umrze a raczej zachoruje na raka ...Pana tuska nieszczęsca zaczną sie w sierpniu 2012 ... zobaczycie ;) BOR i samoloty nie pomogą. Bóg Was ukarze

Gość słuzba lata
na piechote

Gość gdhcndn
MOGE MIESZKAC POD MOSTEM , ZREC TRAWE I PIC WODE Z KALUZY BYLE NIE RZADZIL KACZYNSKI

Pewnie dlatego, że Kaczyński robił też coś dla ludzi i dla kraju a Tusk zajmuje się tylko wyprzedawaniem Polski i okradaniem Polaków" o tak - kaczynski przodowal w oglaszaniu zolob narodowych;-))))) zabawne tez bylo jego klekanie gdy autokar z polskimi turystami latal w gorach we francji oraz jego loty celem zlozenie wiencow do katynia... ...zwlaszcza przy zlej pogoddzie

Gość ypsylonik27
Te głupie małolaty chodzą na blog panny Tusk i jarają się jej ciuchami a małolaty wiedzą że ona dostaje 3 patole za każdą reklame ? Potem te ciuchy jeszcze sprzedaje na allegro za dwa razy tyle. Durne baby.

Gość natazsejomeimi
macie czas by sie opamiętać. Spójrzcie ile żebaraków ile ludzi grzebie w śmieciach, głodne psy.....a wy polityce gdzie to macie? co czujecie trwoniąc kase na bezeceństwa? obyście kiedys cierpieli głod, ból i zaraze,samotnosc...... za wszystkich których oszukał system (nie mam na mysli debili co pozaciągali kredyty na chuuj wie co )

Gość VaVa2222222222
z tymi biedakami to prawda, wiecie ile teraz jest bezdomnych w warszawie ? wczesniej nie widzialem az tylu, nie jest ciekawie

a co zazdroscisz corce tuska?;-)) nielegalnie zarbia czy co?;-))) mnie najbardziej bawila agata buzek - ktora chciala sie wypromowac jako aktoreczka i jak tatusko z podrozy oficjlanej wracal to mus ei na szyje rzucala;-))))))

Gość natazsejomeimi
starsi ludzie mają tak liche emerytury że muszą dorabiać, a panie które przy ujemnych tempereaturach sprzedają czosnek za złotówkę byle mieć na bułke....w doooopie to macie...politycy zasrani...będziecie mnie błagać o litość...może mnie odszukacie na tym topiku albo po IP ......będziecie robić dla mnie wszystko by przedlużyć wasze próżne żywoty ale nie będzie litości bo BÓG jest sprawiedliwy a moje imie to

Gość natazsejomeimi
okradają 38 milionów Polaków. I czują sie rozgrzeszeni...NIe mają sumienia,nie patrzą na biede, a jeśli kogos wspomagają to w obliczu KAMER TV!!!!!!!!!! biblia mówi o takich faryzeuszach...wszystko na pokaz...