Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolanienowobogaccka

Spotkanie z kuzynką i jej rodziną. Tylko ja jestem sama.

Polecane posty

słuchajcie ,jest mi tak przykro . Wszystki moje koleżanki powychodziły już za mąż. Młodsza kuzynka ma dw ójkę dzieci ,w międzyczasie skończyła za

słuchajcie ,jest mi tak przykro . Wszystki moje koleżanki powychodziły już za mąż. Młodsza kuzynka ma dw ójkę dzieci ,w międzyczasie skończyła zaoczne studia pedagogiczne, pracuje w szkole . Uczy 1-3 . Pierwsze dziecko urodziła w wieku 23 lat ,wyszłą za mąż za chłopaka ,którego poznała gdy miała 18ście. 22 lata i śllub ? -to nas bardzo wzystkich dziwiło ,była mlooda,piękna,uczyła sie. Chłopak od niej starszy 4 lata Też jest nauczycielem w szkole specjalnej. Teraz jej synek ma 5 lat, córcia 2. żyją spokojnie, bardzo dobrze im sie powodzi.Razem pracują,dziecmi opiekuje sie jej mama. Maluchy są świetne,mądre, każdy podziwia,zazdrości. Ja też. Ma 28 lat , sytuacje rodzinną ustabilizowaną.Energiczna ,wesoła, jak zwykle. Ja mam 33 lata i oprócz dwóch kierunków studiów, mieszkania w bloku i pracy w banku -nie mam nic. Tak bardzo jej zazdroszczę. I choć dziwiła mnie ich decyzja o ślubie, o dzieciah,o "niskich"studiach. Teraz oni mają wszystko. A ja nic. Jest mi tak smautno , zastanawiam się, że popełniłam w życiu błąd.

Gość no tak to jest w życiu i nic
nie zrobisz kariera albo dom