Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joaśka3555

Kobietki, + 35, mam 2 dzieci :) Jak się zabezpieczacie? Myslalyscie o wazektmi?

Polecane posty

Gość Joaśka3555

Mam 2 synków, odchowanych. Nie chcemy z mężem wiecej dzieci. Pol roku temu bylam w ciazy i poroniłam (bralam tab fakt chorowalam i bralam antybiotyki). Po tym zdarzeniu niechce juz wiecej dzieci... 2 rozbrykane maluchy nam wystarcza... Jak sie zabezpieczacie? Jak z wazektomia?

Gość ruda małpa xx
Jestem w takiej samej sytuacji. Nie mogę brać tabletek i nie toleruję spirali. Zabezpieczamy się globulkami dopochwowymi i -czasem -prezerwatywą. Bardzo chętnie-definitywnie-rozwiązałabym ten problem, ale słyszałam, że to w Polsce - nielegalne...:O To jak to zrobić? Gdzie? I za ile????

Gość jestesmy po :))
torun, 2000, maly zabieg i koniec problemu

Gość Joaśka3555
Myslalam o metodzie naturalnej.Po rozmowie z proboszczem coraz bardziej sie przekonuje.zapewnia,ze jest najlepsza

Gość ruda małpa xx
Jaką metodę NATURALNĄ proponuje Ci proboszcz?!?!?! :D:D:D Te metody sprawdzają się dopóki jesteś zdrowa i masz regularne miesiączki...Ryzyko ciąży wzrasta gdy zbliżasz się do menopauzy...Z tych "metod naturalnych" rodzi się 95% dzieci u kobiet 40+. Byłam, ostatnio, w szpitalu i pacjentka, leżąca na sąsiednim łóżku, zalewała się łzami...Wszyscy myśleli, że wykryto u niej raka...A wykryto...ciążę. Kobieta 52 lata!!! :O

Gość afadro
Też nie polecam metod naturalnych. Zwłaszcza, że mogą pojawić się zaburzenia w cyklu i o wpadkę nie trudno.

Gość Renia 76
Czesc ! Od 4 lat mam zalozona wkladke domaciczna z hormonem - Mirene . Jest ok.