Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana7

Wątpliwości po zaręczynach i zauroczenie się w innym. :(

Polecane posty

Gość dasd
hm...autorko jestes mloda i powinnas sie wybawic, ale nikt nie mowi ,ze masz zdradzac twojego partnera jesli bedziesz miala wyrzuty sumienia ja mam meza od 4 lat jestesmy w zwiazku, nie mamy dzieci, ale cos sie zmienilo, pociagaja mnie inni faceci a nie on...ostatnio mialam propozycje romansu z facetem mieszkajacym spora km od mmie i tez jest w zwiazku...mysle nad tym i z jednej strony mam chec to zrobic a z drugiej boje sie zdradzic mojego i miec wyrzuty

Są tutaj dwie różne sprawy. Jedna to narzeczony. Pytanie, czy w Waszym związku coś się wypaliło, znikły różowe okulary i stwierdziłaś, że "to nie to", czy może po prostu to sytuacja chwilowa. Moja siostra, teraz mężatka, miała taki moment w swoim związku, że ona chciała wychodzić na imprezy, a jej chłopak nie za bardzo, prawie się rozstali, przez rok nie wiedzieli, w którym kierunku pójdzie ich związek, ale w końcu jej znajomi od imprez też znaleźli sobie drugie połówki, a ona doceniła, jakie oparcie daje jej ten chłopak, obecnie mąż.... ale z drugiej strony ja, mimo, że jestem starsza, chyba nie potrafiłabym prowadzić takiego ustabilizowanego życia jak ona, nie przeszła mi chęć podróżowania, odkrywania świata i właśnie przez to jakiś czas temu rozstałam się z facetem, który starał się mnie zatrzymać w domu.. Każdy musi znaleźć swoją drogę, a Ty musisz zastanowić się nad swoim związkiem, lepiej przed ślubem, niż po. Co do kolegi, to pytanie jest, czy jesteś pewna, że on traktuje Cię poważnie? Ja już wiele razy miałam nauczkę: jeden wieczór jeszcze nic nie znaczy. Jeżeli zdecydujesz się zerwać z narzeczonym, to najpierw upewnij się, że kolega traktuje Cię poważnie, a nie tylko próbuje zaciągnąć do łóżka.... Inna sprawa, że czasem takie przelotne romanse, pozwalają spojrzeć inaczej na poprzedni związek i może wtedy następny, "ten trzeci" będzie o wiele lepszy...